MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 18 dec 2015

Pas på hovedet: Find de fedeste cykelhjelme online

Smart på cykel, find en fed cykelhjelm.

Dit hoved er noget af det dyrebareste du har, så derfor bør du passe ekstra godt på det. Få sekunders uopmærksomhed på en cykel kan have alvorlige konsekvenser.

Du kan komme ud af balance et kort øjeblik, og pludselig ligger du på asfalten. Det er aldrig ufarligt at vælte på cykel, men det vil ikke desto mindre være mere kritisk at vælte på cykel, hvis man ikke bærer cykelhjelm. Rammer du med hovedet fast ned i asfalten, så kan en cykelhjelm principielt være den afgørende faktor mellem liv og død.  

Derfor skal du altid bære cykelhjelm

Det er sund fornuft at bære cykelhjelm, uanset om man er barn eller voksen. Det er et faktum, at cykelhjelmen kan reducere skader på hovedet og have indflydelse på cyklistens helbredstilstand. Sammenligner man med andre transportformer, så er cyklister overpræsenteret på de danske skadestuer. Dermed ikke sagt at det er farligt at cykle, da Danmark rent faktisk er at af de lande i Europa, som har gjort det mest sikkert, praktisk og bekvemt at cykle på danske veje og cykelstier. Som forældre har man et stort ansvar for at sikre sig, at børnene bærer cykelhjelm. Skal man som forælder være et godt forbillede for sine børn, så bør man også selv bære cykelhjelm. Det sender et signal til børnene om, at det er fornuftigt at køre med cykelhjelm.  

Sådan finder du de fedeste cykelhjelme

Vil du finde det største udvalg af fede cykelhjelme, så bør du kigge på internettet. Cykelhjelme kan købes i stort set alle tænkelige farver og med en masse sjove motiver. Hvilken farve og mønster man ønsker til sin cykelhjelm er i høj grad en smagssag. Der er naturligvis nogle cykelhjelme, som er mere egnet til mænd end kvinder og omvendt. Det er er muligt at købe helt neutrale cykelhjelme i sorte, mens der også findes mere specielle cykelhjelme med mange, friske farver. Når du skal købe en ny cykelhjelm, skal du også finde den rette størrelse. De fleste cykelhjelme varierer fra 46 cm. og op til 65 cm. Det er nemt og hurtigt at finde den rette cykelhjelmsstørrelse ved at finde et måleband frem og måle dit hoveds omkreds. Skal du finde den fedeste cykelhjelm, kan du med fordel gå efter nogle af de mange populære brands. Sætter du pris på flot design, komfort og sikkerhed, så kan f.eks. vælge en cykelhjelm fra enten Giro, ABUS, Nutcase eller Bell. Det er eksempler på 4 producenter, som har opnået stor succes med deres cykelhjelme til mænd, kvinder og børn. Bestiller du din nye cykelhjelm på nettet i dag, kan du få den leveret den til din bopæl inden for 1-2 hverdage. Det er dermed både nemt, hurtigt og billigt at handle cykelhjelme på nettet.