MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 14 apr 2015

Pato stiller skarpt med Topgunn, Shaka Lovless, m.fl.‏

Pato Siebenhaars CV tæller bl.a. 5 x Roskilde Festival og 5 x ugens uundgåelige

Pato Siebenhaar en ener i den danske musikbranche er på gaden med EP`en "Skarp" og videoen "Sluk dit hoved".

Han kan om nogen forene sin kærlighed til mange musikgenrer, så det fremstår autentisk og originalt.

Siden teenageårene har han skabt musik og spillet overalt, og udgav for 10 år siden sit første soloalbum "Music For Early Birds & Nighthawks".

"Det gælder om at omstille sig som musiker, ikke at følge trends, men at skabe dem, være aktuel. Jeg har på min kommende EP lavet musikken i fællesskab med nogle af de mest talentfulde sangskrivere og producere pt, og sætter nu mit mest effektive fartøj i vandet, det er skarpt og trimmet. Det er min "This Is It"" fortæller Pato og fortsætter:

"Jeg har måttet lægge mit ego lidt på hylden i samarbejdet med Topgunn, Klumben, Pitchshifters, Anders Matthesen, Sluzh Kirkhoff og Shaka Loveless, og givet slip.

Det har været et hurtigere og mere effektivt samarbejde end jeg er vant til. Denne gang er det ikke processen, men selve resultatet der tæller, og resultat er skarpt".

Pato´s alenlange CV tæller bl.a. 5 x Ugens Uundgåelige på P3 med Ane Trolle, White Pony, Trolle Siebenhaar, Ena samt samt solo.

Han har også spillet 5 x på Roskilde Festival samt 5 x udsolgt K.B. Hallen med White Pony som support til Nephew.

"Meget på den danske musikscene er eskapisme, for mig handler det om at tage stilling, træffe et valg, samtidig med at være åben, tage imod og styre tilfældets magi",  slutter Pato.

EP tracklist : 1. "Sluk Dit Hoved" - produceret af Pitchshifters & Pato 2. "Fuld Af Løgn" - produceret af Topgunn & Pato 3. "Hvorfor Ikke" - produceret af Klumben & Pato 4. "Tæl Til 10" - produceret af Topgunn feat. Anders Matthesen 5. "Som En Fugl" - produceret af Pato feat. Sluzh & Shaka Loveless

Patos video "Fuld Af Løgn" fra december 2014:

https://youtu.be/uSczus4Ypmw?t=13