MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 19 okt 2015

Pilfinger ude med video til efterårets feel-good-hit

"Hvad Du Har Brug For" er Lars Pilfingers nye soloprojekt-single

Lasse ”Pilfinger” Kramhøft er en artist, der i den grad forstår sig på det der med ørehængere. Gang på gang har Pilfinger bevist, at han har et unikt talent for at skrue et hit sammen, hvilket han både har cementeret med duoen, Djämes Braun og som producer og sangskriver for nogle af de største artister i både ind- og udland

https://youtu.be/uJsX7jo5NxM?t=5   Pilfingers nye soloprojekt-single, "Hvad Du Har Brug For", LYT HER har fået masser af kærlighed af de største, danske radioer, og nu følger det musikalske multitalent så op med en musikvideo, der er optaget med kasser på hovedet, et sted i Valby.

 

Ligesom sangen, så er der fokus på det der med at lade os rive ud af hverdagen, og huske at danse sammen, lave nogle børn, og bare glemme bekymringerne, der ender med at gøre os til levende robotter med musearm, og laptop-lår. Det sorgløse tema skinner igennem i videoen, der tager det hele tilbage til dengang hvor tilværelsen var dejlig sorgløs og analog. Der er gået klippe-klister i den, og alle scener og rekvisitter er bygget i hånden. Videoprojektet er tilsat en stor portion sorgløshed og no bullshit kreativitet, der helt sikkert ville lande et anerkendende nik fra legenden, Jørgen Clevin himself. Om videoen siger Pilfinger selv:

”Det var en helt speciel video at optage, og helt anderledes end jeg har prøvet før. Jeg fik jo sat en kasse på hovedet (!) så ikke noget med at stå og lave trutmund og se lækker ud..

J

Stor respekt for de gutter der har brugt dage på at klippe, samle og bygge kulisserne – som virkelig giver videoen et helt anderledes look end hvad man ellers ser i det danske videoland lige nu”.