MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 01 dec 2016

Plantronics lancerer nyt i BackBeat serien

Plantronics BackBeat Pro 2. Pris: 1.945 kr.

BackBeat serien hos Plantronics er mildest talt genial. De har leveret nogle af de bedste on-ear hørertelefoner i dens prisklasse, og nok markedets bedste sports in-ear hørertelefoner. De har nu opgraderet deres pro udgave, samt udvidet familien med BackBeat 100, der er in-ear hørertelefoner på nakkebøjle.

Af:

Amir Amirian

Plantronics har opgraderet deres pro-udgave af BackBeat, hvilket de har gjort med bravur. De har lyttet til alle os kloge anmeldere, og dermed givet os, hvad vi ønskede. Et bedre design.
None

None

Den gamle pro udgave var super god, men den havde et kloset design. Pro 2 er en del mindre, og rundingerne er flottere. Derudover er jeg vild med farvevalget, da kombinationen mellem brun og sort er flot. Til gengæld er jeg mindre begejstret for rillerne på koppen, samt trælooket i midten af koppen. Endvidere savner jeg, muligheden for at folde dem sammen. Jeg er dog vild med de har gjort kopperne ovale, således de passer til ens øreform. Generelt må jeg sige, at designet er forbedret i stor stil. Lyden er som dens forgænger fantastisk. Faktisk synes jeg lyden er forbedret en smule. Lyden sublim og jeg har svært at påpege en eneste svaghed eller mangel i lyden. Den er knivskarp, balanceret, klar og veldefineret. Jeg kan mærke stortrommen, bassen og hovedtelefonerne har en fantastisk top. Endvidere kan jeg høre hvert eneste instrument ned til detaljen.
None

None

Hovedtelefonerne har active noise cancellation (ANC), hvilket betyder, at de aktivt dæmper larmen, der er omkring dig. Jeg synes ikke at ANC er lige så stærk i disse hovedtelefoner sammenlignet med dens konkurrenter Bose Q35 og Sennheiser Momentum Wireless. Bevares det er en ganske fin ACN, der er i disse hovedtelefoner, men jeg kan forsat høre rigtig meget af mine omgivelse. Dermed er der larm omkring mig, som stadig kan trænge igennem. Dens ACN er fin sammenlignet med prisen, men faktisk synes jeg den gamle BackBeat Pro har en bedre ACN. Der er utrolig mange lækre finesser ved dette headset. Inde i ørekopperne står der et R og L sådan man kan se hvordan man skal have hovedtelefonerne på. Når man tænder hovedtelefonerne, kommer der en kvindelig stemmer, der fortæller hvor lang tid batteri der er på, og hvorvidt du er forbundet til nogle enheder. Hvis man tager hovedtelefonerne af, så sættes musikken automatisk på pause. Endvidere starter musikken når du tager dem på. Du skruer op og ned direkte på venstre ørekop, hvor der er et drejehjul. Her kan du også skifte sange frem og tilbage, sætte på pause og på play. Højre ørekop tager du telefonopkald på. Bemærk dog, at dens mikrofon ikke er i topklasse. Flere har brokket sig over, at de ikke kan høre mig, påtrods af jeg sad alene i min lejlighed. LÆS OGSÅ: "BackBeat Fit er kommet i nye farver" Hvis man løber tør for strøm, så er det muligt at sætte kabel i hovedtelefonerne, og bruge dem indtil man får opladt hovedtelefonerne. Med til kommer en fin stof taske. Jeg ville dog ønske at denne taske ville kunne tage imod slag, da hovedtelefonerne ikke er godt beskyttet i den. Her er det dog muligt at købe Pro 2 Special Edition, hvor der kommer en fin rejsetaske til.
None

None

None

None

Plantronics BackBeat 100. Pris: 695 kr.

Jeg synes ærlig talt det er imponerende, hvor meget lyd man får for pengene med disse in-ear hørertelefoner. Lyden er knivskarp, balanceret, klar og veldefineret. Den har en rigtig god bas, men jeg kunne godt bruge en klarere top. Jeg har prøvet at spille forskellige typer genre, og de fungerer rigtig godt all-around. Disse in-ear sidder rigtig godt i ørerne, og med nakkebøjlen føles det som om de intet vejer. Pasformen om nakken er super, og den klemmer ikke, men sidder løst uden at de sejler. Endvidere er designet meget diskret og neutralt, hvilket i min optik er perfekt. Desværre synes jeg, at ledningen mellem nakkebøjlen og hovederne er til den skrøbelige side, og bestemt ikke hårdfør nok. Jeg kunne godt frygte, at nogle hårde riv kunne skabe en løs forbindelse.
None

None

Bøjlen er meget fleksibel, hvilket er rigtig godt. Særligt hvis man vil have dem i jakkelommen. Bemærk dog de fylder lidt mere end alm. in-ear og kan derfor ikke komme i bukselommen. Hovedtelefonerne er utrolig intuitive at bruge, og man kan styre alt direkte fra bøjlens inderside. Mikrofonen i den er rigtig god, og BackBeat 100 er dermed god til at føre samtaler med. Endvidere holder den godt med strøm. Som kunde får man rigtig meget for pengene med disse hovedtelefoner. Lyden er sublim, designet er flot og de er praktiske. Bestemt gode bluetooth in-ear, hvor man ikke skal gå på kompromis med det essentielle. Funktionalitet og lyd.
None

None