MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 01 maj 2019

Psykoterapi kan hjælpe dig

Der kan være mange grunde til at søge individuel terapi.

Føler du tristhed, mangler livsenergi eller har svært ved at sige til og fra over for andre? Ja, de følelser oplever de fleste af os i løbet af livet.

Nogle gange kan det være svært selv at finde ind til kernen i problemerne, og derfor kan det være rart og udbytterigt at tale med andre. Måske har du en god ven, kollega eller lærer du kan tale med. Andre gange kan det være godt søge hjælp hos en professionel psykoterapeut.  

Der kan være mange grunde til at søge individuel terapi

: Du oplever manglende livsenergi. Du har svært ved at få sagt til og fra, turde være tydelig i forhold til andre mennesker. Du oplever problemer/utilfredshed i forholdet til andre mennesker, kollegaer, familien, kæresten. Du står i sorg, krise eller har oplevet tab. Du oplever præstationsangst. Du kan være i en eksistentiel krise, hvor du føler dig handlingslammet og mister livsmod og livsglæde. Du ønsker at ændre på gamle vaner i din adfærd. Du er nysgerrig på dig selv og har behov for at udvikle sider af dig selv.  

Få hjælp

Hos Vejle Psykoterapi er det muligt at finde hjælp til at nå ind til kernen i dine problemer. Terapien foregår som en samtale mellem dig og psykoterapeuten. Du får derfor støtte til dit personlige arbejde omkring din udvikling. I samtaleterapien kan du får øje på ikke opdagede ressourcer i dig. Du kan bearbejde gamle sorger eller du kan f.eks. bliver opmærksom på tillærte adfærdsmønstre, som ikke gavner dig nu og i dit fremtidige liv.