MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 17 nov 2016

Robert Skov drømmer om Hamburger SV

Robert Skov, 20, er et af Silkeborg IFs store talenter på fodboldbanen

Robert Skov var kun 16 år, da han debuterede i Superligaen. Den teknisk velbegavede SIF’er bliver anvendt på de offensive pladser, enten lige bag angriberen eller helt i front. Han har et godt blik for spillet, er god til at holde på bolden og sætte modstandere af i sine driblinger, ligesom han har et godt og målfarligt spark.

Robert Skov er lige blevet færdig med at gå på Handelsskolen og skal nå at lave lektier mellem træningerne i hverdagene, kampene i weekenderne og turene med landsholdet. EliteSilkeborg har for nylig valgt Robert Skov som rollemodel for Silkeborg Kommunes spirende talenter, der ligesom Robert skal finde plads til både seriøs træning, konkurrencer, stævner, kampe og en ungdomsuddannelse. Den status vil Robert Skov gerne udnytte positivt til at give noget videre og motivere andre unge sportstalenter til gå efter deres drømme. Robert Skov var med U23-landsholdet til OL i Rio sommer, og han var den eneste på holdet, der scorede.

Hvornår startede du til fodbold?

Jeg startede som 6-årig i Sejs Svejbæk IF

Hvilke spillere ser du op til?

Jeg ser op til sportsudøvere, der arbejder ekstremt hårdt på at blive bedre: Zlatan Ibrahimovic, Lebron James (basketball), Anthony joshua (boksning).

Hvad kendetegner en god træner?

Først og fremmest en god leder. En, der viser en klar vej, som spillerne følger. Træneren skal være god til at give både ros og ris, og samtidig skal han altid være ærlig.

Hvad kendetegner et godt hold?

Et godt hold har nødvendigvis ikke altid de bedste spillere på papiret, men har en utrolig stærk holdånd. På et godt hold arbejder alle hårdt for hinanden, og de er ikke bange for at stille krav til hinanden.

Hvilken klub i verden ville du allerhelst spille i, hvis du frit kunne vælge?

Hamburger SV

Hvilken sportslig bedrift er du særligt stolt af?

Oprykning med Silkeborg IF efter en sæson, hvor det var forventet af os, at vi rykkede op. Personligt er det at score til OL noget, jeg aldrig glemmer.

Ord med C

Ord der begynder med bogstavet C er et af de sværere, når du skal finde frem til danske ord der har det som forbogstav. Find det Wordfeud ord med C eller kryds og tværs, som du har brug for her.