MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 31 maj 2017

Roskilde Festival tæt på udsolgt

Endagsbilletter til fredag 30. juni er udsolgt, mens endagsbilletterne til lørdag også nærmer sig udsolgt.

Roskilde Festival forventer snart udsolgt af samtlige 80.000 partout-billetter. Hvis man har besluttet sig for at tage på Roskilde Festival i år, er det derfor en god idé at købe sin billet nu.

Rigtig mange deltagere glæder sig i øjeblikket til årets Roskilde Festival, hvor Foo Fighters, The Weeknd, Arcade Fire og The XX er blandt hovednavnene. LÆS OGSÅ: "Roskilde Festival offentliggør de sidste kunstnere og årets spilleplan" Den store forventningsglæde har nu smittet så meget af på billetsalget, at Roskilde Festival med sikkerhed vil melde udsolgt af de 80.000 partout-billetter, før campingområderne åbner for deltagerne lørdag den 24. juni kl. 16.00.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

"Vores billetsalg har gennem hele foråret ligger på samme høje niveau som sidste år, og vi kan med sikkerhed sige, at festivalen også bliver udsolgt i år. Så vi råder dem, der endnu ikke har fået købt billetten til den fulde oplevelse, til at få det gjort snarest, for vi er tæt på at trykke på stop-knappen." Partout-billetter til Roskilde Festival koster 1995 kroner (eksklusiv gebyr). Endagsbilletter til fredag 30. juni er udsolgt, mens endagsbilletterne til lørdag også nærmer sig udsolgt. Billetter