MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 31 maj 2019

Ryster helt vildt under samleje

Det kan hjælpe at sørge for, at dine muskler er varmet ordentligt op, inden I har samleje.

Pige/Kvinde på 20 år fra Uoplyst

Hej Sexlinien, De sidste par gange jeg har haft samleje med min partner, har jeg rystet helt vildt under. Jeg føler mig hverken nervøs eller noget. Men jeg kan ikke kontrollere det og det føles ubehageligt, da det står på hele vejen igennem. Det forsvinder igen når vi er færdige, og kommer først igen når vi skal til det. Jeg er usikker på om det er fordi jeg bliver opstemt eller om det har noget mere til sig. Jeg er en kvinde på 20, og jeg kunne godt tænke mig at finde en løsning da da genere mig. Mvh.

Svar:

Hej! Det er ret almindeligt at ryste eller sitre i forbindelse med sex. Det kan skyldes, at du er opstemt, men det kan også skyldes nervøsitet, selvom du måske ikke føler dig nervøs. Det er ikke farligt at ryste/sitre. Men det kan hjælpe at sørge for, at dine muskler er varmet ordentligt op, inden I har samleje – fx i form af et langt forspil. Det er også en god idé at sørge for, at der er varmt i det rum, I har sex. I kan også prøve at have sex efter eller under et varmt bad. Det er også en god idé, hvis du har sørget for at få nok at spise og drikke, inden I har sex. En anden ting, du kan gøre, er at dele din bekymring med din partner og sige, at hun/han/hen gerne må hjælpe med at spænde/slappe af, fx ved at give dig massage eller varme dig op, inden I har samleje. Og så kan det også være, fordi at det betyder meget for dig netop at have samleje med din kæreste, og når der er mange følelser på spil, kan man godt komme til at ryste. [box type="shadow" ]Tak for alle spørgsmålene Sexlinien for unge siger tak for dit spørgsmål – vi håber, vores svar har medvirket til, at du måske kunne løse dine problemer. Har du mere at spørge om eller vil du have uddybet dit svar, kan vi også fanges på vores telefon eller chat på Sexlinien.dk, hvor vi også laver rådgivning, hvis du ikke lige kan bruge vores brevkasse igen. Vi tager telefonen kl. 15-17 og chatter kl.15-17 på alle hverdage. Nummeret er 70 20 22 66

Erotiske noveller

Mangler du inspiration, er der masser af sexnoveller, erotisk litteratur og erotiske fortællinger på internettet at vælge og vrage imellem. Her får du en guide til 10 frække sites med erotiske noveller.