MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 03 maj 2018

Sådan finder du de billigste charterrejser

Det er stort set altid en fordel at være rigtig tidligt ude, når man skal finde charterrejser.

Er du en af de typer, som er vild med at finde rigtig gode tilbud på dine rejser? Så er det måske tid til at lære noget nyt om, hvordan du finder frem til sådan nogle. I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder de bedste tilbud – blandt andet ved at kigge lidt uden for landets grænser.

Der kan nemlig sagtens være fordele ved at kigge lidt væk fra de danske lufthavne, som traditionelt ligger relativt højt i priser. Derfor er der måske nogle fordele at hente, hvis du eksempelvis kigger mod svenske lufthavne. Her kan du finde rigtig gode tilbud på afbudsrejser og andre charterrejser, og du vil stort set kunne komme derhen, hvor du vil. Se sista minuten resor her, og find en masse rigtig gode tilbud på rejser. Du kan også vælge at kigge mod vores nabo mod syd, Tyskland, hvor der også kan være rigtig mange gode tilbud at hente. Det gælder faktisk også i Hamburg, som jo er forholdsvis tæt på Danmark. Du kan også vælge at tage en tur forbi grænsen på vej hjem, hvis du mangler lidt drikkevarer eller slik.

Vær tidligt ude

Det er stort set altid en fordel at være rigtig tidligt ude, når man skal finde charterrejser. Det betyder selvfølgelig ikke, at du nødvendigvis skal være ude et år i forvejen, før du kan finde gode priser, men som hovedregel kan du lige så godt være ude i så god tid, som det er muligt. Priserne vil nemlig ofte løbende stige, når man kommer tæt på afrejsedagen, hvilket blandt andet skyldes, at der er rigtig mange, som køber deres rejse til sidst. Derfor ved selskaberne, at de godt kan hæve priserne til sidst. Hvis du allerede nu ved, hvor du kunne tænke dig at rejse hen, kan du med fordel orientere dig lidt med det samme. Du kan kigge på, hvornår det typisk er billigst at bestille rejser til din destination, og du kan dermed blive klogere, før du booker.

Strukturer din søgning  

Når du søger efter rejser, er det godt at strukturere tingene lidt. Del op, hvad du kigger efter, og skriv gerne ned, hvad du finder af priser. Det gør det nemmere for dig at holde styr på, hvad du har fundet før, og hvordan priserne og ruterne udvikler sig og i hvilken retning. Hvis du bringer noget struktur ind i din søgning, vil du have nemmere ved at vide, hvornår du skal slå til, og hvornår det er godt at slå lidt koldt vand i blodet.

Lad dig ikke snyde  

Det kan være nemt at blive snydt, når du søger efter rejser på de forskellige søgemaskiner. Der kan nemlig være masser af små ting, som gør det dyrere for dig, end du først troede. Det kan eksempelvis handle om, at priserne stiger, når du bruger en bestemt betalingsmetode. Det kan også være, at bagage ikke er medregnet, som det først stod. Tjek efter for disse ting, så du ikke bliver snydt.
None

None