MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 30 aug 2018

Sådan kommer du i form igen

Undersøgelser viser, at personer, der ejer en elcykel, cykler mere.

Det er yderst vigtigt at dyrke motion i ens hverdag, hvis man ønsker at passe godt på sit helbred. Dog kan motivationen for at træne dale i perioder, hvor det nærmest er umuligt at trække i træningstøjet og træningsskoene. Stressende arbejdsperioder, sygdom, dårligt vejr og skader kan alt sammen være med til at fjerne træningsgejsten. Det er helt okay at holde pauser fra sin træning – men det er vigtigt, at man kommer i gang igen.

Har du problemer med atter at få gang i træningen, skal du læse med her på siden. Vi giver dig nemlig råd til, hvordan du kommer i form endnu engang.

Udskift din cykel med en elcykel

Undersøgelser viser, at personer, der ejer en elcykel, cykler mere end personer, der blot ejer en almindelig cykel. Derudover cykler de også længere distancer end personer, som har en cykel uden motor. Har du derfor svært ved at finde motivationen for at stige op på jernhesten, vil det være en god idé at købe en elcykel. Der findes forskellige typer af elcykler på markedet. Især fatbikes og citybikes er populære, og derfor ses der mange af dem på cykelstierne. STRØM Bikes har fatbikes og citybikes i god kvalitet, og du kan se mere her om dem. På denne måde har du størst sandsynlighed for at komme i form igen gennem cykling.  Faktisk er det ikke kun din kondi, som forbedres, når du køber en elcykel. Din økonomi vil ligeledes mærke en markant forskel, hvis du hopper på elcyklen på arbejdet i stedet for i bilen. Har du 11 km til arbejdet, hvor du kører 5 ture om ugen, vil du spare 40.040 kr.

Sæt realistiske mål og varierer træningen

Har du tidligere dyrket en masse motion, vil din form være tilpasset dertil. Efter en længerevarende pause vil kroppen miste den gode form igen. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig realistiske mål i din opstart – også selvom du kunne mere førhen. Ved langsomt at træne dig op igen, vil du lidt efter lidt nå de samme resultater, som du gjorde førhen. Hav derfor tålmodighed i din opstart og sæt dig nogle realistiske mål. På denne måde mister du heller ikke motivationen eller påtager dig skader.  En anden måde at få den gode form på igen er ved at variere din træning. De samme træningspas og motionsøvelser kan du hurtigt køre død i, hvorefter du igen mister interessen for at træne. Varier dine træningsdage eller uger ved at cykle om mandagen, løfte vægte om tirsdagen, gå ture om onsdagen, jogge om torsdagen og dyrke motion med en ven i weekenden. Dette vil uden tvivl sørge for at holde gang i gejsten, da du ikke sidder fast i den samme træningsform.  
None

None