MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 13 feb 2015

SAS tilbyder billige flybilletter til unge

SAS Ungdom er en ny rabatordning for unge under 25 år.

Flyselskabet har lavet et alternativ, som gør det billigere for unge under 26 år at rejse ud i den store hvide verden

Af: Maj Laden Nørgaard

Vinterferien er over os, og flere vælger derfor i denne tid at rejse væk fra de vante rammer. SAS har nemlig lavet rabatordningen ’SAS Ungdom’ for unge under 26 år, som du måske kan gøre brug af i din ferie. Det er i forvejen vanskeligt at få meget sjov ud af et SU-budget, men det er nu blevet lettere for dig. For nu giver SAS dig muligheden for at få et pust fra hverdagen og komme lidt væk fra bøgerne eller arbejdet.

Kun prisen er forskellen

SAS lover, at du rejser på samme vilkår som andre SAS-rejsende – den eneste forskel er, at du får billetten til en billigere pris. Kravet er blot, at du er under 26 år. Desuden gælder rabatordningen til næsten alle afgange hele året rundt. Priserne kan findes via SAS’s hjemmeside eller i flyselskabets app. Så er du klar til at pakke bagagen og opleve noget andet end udsigten til det lokale supermarked, så kan du slå til nu. LÆS OGSÅ: ”Sydøstasien er hottest rejsemål”

Find din spontanitet frem

Med denne rabatordning SAS Ungdom kan du vælge at book billetten både inden for og uden for landets grænser. Ligeledes kan du ofte finde ungdomspriserne, lige inden flyet letter, så du har mulighed for at være spontan. Lige nu kan du eksempelvis komme en tur til London, Berlin, Milano eller Amsterdam for 399 kroner ifølge SAS’s hjemmeside. Med disse fordelagtige priser, kan du måske være heldig at få råd til shopping og noget mere indbydende mad end en Big Mac fra McDonald’s.