MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 21 feb 2017

Smider Burhan G trøjen i Vejle Musikteater?

Burhan G, Store Sal, Vejle Musikteater Torsdag den 9. marts 2017 kl. 20.00

Sidst stortalentet Burhan G gæstede Vejle Musikteater bød han på mange musikalske lækkerier og smed endda trøjen til stor begejstring for det kvindelige publikum! Nu er han klar med sit femte album ”Pas På Pigerne” og koncert i Vejle Musikteater den 9. marts

Nyt album fyldt med storladne popballader

https://youtu.be/uY209igrPv0?t=4 I november udgav Burhan G konceptalbummet ”Pas På Pigerne”, der er hans femte i rækken af storladne popballader. Førstesinglen til albummet, ”Lucy”, er årets mest spillede radiohit og her introducerer Burhan sin nye Motown-inspirerede lyd, der emmer af både soul og funk.

Koncert i Vejle Musikteater med garanteret ”Showtime”!

Burhan G er kendt for sine overdådige og sublime koncerter. Overskriften på koncertturnéen i 2017 er da netop også blevet døbt; “Showtime”. Der er tilmed håndplukket musikere fra hele verden, som sammen med Burhan G lover et brag af en koncert i Vejle.

”Det nye album handler om piger jeg er stødt på igennem mit liv. Det er sange om mennesker der har fascineret mig, kvinder der har taget mig op til skyerne eller helt ud på kanten af livet,”

fortæller Burhan G.

”Mine tekster inspirerede mig til igen at sætte noget på spil, og gav mig lyst til nærmest at skulle genopfinde mig selv og min sound. Jeg er mere spændt på at skulle udsende noget nyt, end nogensinde før. Det er sindssygt nervepirrende, men det føles også bare virkelig godt!”

Burhan G, Store Sal, Vejle Musikteater Torsdag den 9. marts 2017 kl. 20.00 Billetsalget er startet her