MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 12 jun 2017

Smykker af hvidguld understreger din stil

Smykkekollektionen i Helene Duffaus butikker og på webshoppen er meget varieret.

Elegante smykker i hvidguld er med til at fremhæve din stil, uanset om du bruger smykket til at spille op ad en skødesløs og afslappet tøjstil eller du kører en stram linje.

De helt rigtige øreringe eller en ring med en flot sten kan ofte være den detalje, der får dig til at skille dig lidt ud i mængden. Helt unikt i tiden er smykker af hvidguld. De giver et mere eksklusivt udtryk og dermed understreger de din fremtoning. På solskinsøen Bornholm har Helene Duffau etableret sine forretninger, hvor der er et meget stort udvalg af unikke smukker i hvidguld isat brillanter, sorte diamanter, ametyster, topaser og perler. Blå topaser og brillanter, hvidguld, ring 2.390 DKK Hvidguldet har en lækker lys farve, der giver smykkerne et mere eksklusivt udtryk. Smykkedesigner Helene Duffau har et meget stort udvalg af smykker i de to butikker i henholdsvis Rønne og Svaneke, men hun fremstiller også smykker på bestilling, så du får et udtryk, der er helt dit eget. Er du ikke lige på Bornholm denne sommer, kan du altid tage et kig på smykkerne af hvidguld. Der er smukke ringe med ædelsten som topas, rosa ametyst, lime kvarts og grøn ametyst. Her finder du også matchende collier og øreringe med rosa ametyst. Ring i forgyldt sølv 299 DKK Mulighederne er mange. Også hvis du er smask forelsket og overvejer en alliancering eller måske står foran brylluppet. Så er der god hjælpe at hente hos smykkedesigner Helene Duffau. Der tilbydes smykker i eget design og skulle du have helt særlige ønsker, står Helene Duffau også klar til at udføre specialopgaver, hvor hun lader sit kreative og elegante smykkedesign komme til udfoldelse. Har du gamle smykker som trænger til et moderne twist er det også muligt.
None

None

Brillanter i hvidguld, halskæde 3.990 DKK Smykkekollektionen i Helene Duffaus butikker og på webshoppen er meget varieret. Der er stort udbud af ringe, kæder/vedhæng, armbånd, øreringe, smykker i hvidguld, lige som du finder smykker i gul guld/rosa guld, sølv og forgyldt sølv. Der er med andre ord moderne smykker for enhver smag og pengepung. Priserne varierer fra nogle få hundrede kroner og op til flere tusinde kroner. Så uanset om du er på udkig efter et lille billigt smykke eller noget mere unikt, så er der gode valgmuligheder. Ligeledes hvis du er på udkig efter den helt personlige gave til din kæreste eller en veninde, som har fortjent lidt luksus. På redaktionen er vi helt vilde med smykkerne i hvidguld, som udstråler elegance og overskud. Vi præsenterer her et udsnit af de mange muligheder. (Indlægget er sponsoreret)