MUSIK INTERVIEW & TRENDS

søn, 04 sep 2016

Stadig fan?

På banen diskuterer vi, hvem der bedst. Udenfor banen er det lige omvendt.

Skattesnyd og sexskandaler - Det har du ikke lyst til at vide om dit fodbold-idol. Hvem er værst. På banen diskuterer vi, hvem der bedst. Udenfor banen er det lige omvendt. Hvem er værst? Hvad synes du?

 

 

Lionel Messi, 28 år, FC Barcelona

Det er ikke kun på banen, den argentinske troldmand, kan trylle. For selvom Messi ikke mangler noget i Barcelona (han tjener i 2016 en årsløn på 270 millioner kroner) har han over de seneste år været anklaget adskillige gange for at tryllet sin enorme løn væk for at undgå at betale skat. Sager:
  • 2013: blev frikendt i en skattesag, der kunne have givet ham 6 års fængsel
  • 2015: blev igen sigtet for skattesnyd
  • 2016: er lige nu under anklage for have gemt sine penge væk i sagen om ’Panama Papers’.
Er du stadig Messi- fan?

Cristiano Ronaldo, 31 år, Real Madrid

Er du Barca-fan, tænker du måske ’hvad med Ronaldo?’. Åh jo, der er også noget at komme efter. Det er alment kendt, at Ronaldo i 2010 blev far til en søn, men at moderens navn aldrig er nået offentligheden – nok mest fordi Ronaldo ifølge rygter betalte hende 10 millioner euro for at tie stille. Af andre mindre heldige situationer kan nævnes, at Ronaldo som 14 årig blev smidt ud af skolen for at kaste en stol efter en lærer.

Andre fodboldspillere, der har kvajet sig udenfor banen

 

Adam Johnson, 29 år

Var et af de største talenter i engelsk fodbold, og havde en stor del af æren i, at Sunderland forblev i Premier League i 2014 og 2015. Har spillet 12 landskampe for England. I 2016 blev han dog fyret i sin klub efter en sag, hvor han blev dømt for at have haft sex med en mindreårig (hun var 15). Johnson er idømt 6 års fængsel.

 

Ryan Giggs, 43 år, Manchester United

Husker du Ryan Giggs; Manchester United-spilleren, der var en af verdens bedste kanter igennem 20 år, og som nu er assistenttræner i klubben? Han var hyldet for at være en fantastisk gentleman… på banen. Udenfor banen var det lidt anderledes. Her havde han igennem 8 år en seksuel affære med sin egen brors kone. Ikke så smart, vel?

Neymar, 24 år, FC Barcelona

Står til at skulle betale op imod 335 millioner kroner tilbage i skat – penge, som han ifølge den spanske sportsavis

Marca

, skulle have snydt skattemyndighederne for.