MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 20 aug 2018

Start festen med en omgang party bowling!

5 gode grunde til at prøve en omgang party bowling med vennerne.

Drop den traditionelle og forudsigelige forfest og start i stedet byturen med en times eller to

partybowling

. Bowling og alkohol er en fed kombination, som får humøret og promillen til at stige, så I er godt klar til at feste videre inde i byen bagefter. Derfor er det kun en fordel, at de danske bowlinghaller har fået øjnene op for, at bowling ikke kun er sjovt om dagen men også om aftenen.

Af samme grund tilbyder rigtig mange af hallerne nu også party bowling, hvor målet mere eller mindre er at vælte kegler, mens man drikker alkohol. Er du endnu ikke overbevist om, at party bowling er noget for dig og vennegruppen, så læs videre neden for, hvor vi lister 5 gode grunde til, hvorfor man bør party bowle noget oftere.

1. I kommer i feststemning, når der tændes op for musikken og discolyset

God musik og discolys hører til enhver fest, og det er heller ingen undtagelse, når I starter festen med et slag party bowling. Ved mørkets frembrud vil bowlinghallen slukke det almindelige lys for i stedet at tænde op for disco- og neonlyset, så I bowler med selvlysende kugler og kegler. Det dæmpede lys og den dertilhørende mørke gør det lidt sværere at bowle, og når der begynder at ryge flere og flere øl og drinks indenbords, bliver det kun sværere at ramme keglerne til store grin og underholdning fra hele selskabet.

2. I kan købe billige festpakker fyldt med sprut og shots

Som vi alle ved, kræver en våd aften i byen også masser af alkohol, men som vi alle sammen også ved, så koster alkohol knaster. Men det behøver ikke være dyrt at have det sjovt, og det har bowlinghallerne taget højde for med rigtig gode priser på alkohol og festpakker, hvor man får sprutflasker og shots til ekstremt billige penge. Rigtig mange steder tilbyder også all inclusive-pakker, som er lig med fri bar, så I ikke behøver tænke på, om der nu er nok at drikke til alle.

3. I kan vinde endnu mere gratis alkohol, mens I bowler

Som om drikkevarerne ikke var billige, så I har råd til masser af det, så kan I også vinde endnu mere alkohol under jeres party bowling. For der er ingen party bowling uden den røde kegle, og laver man en strike, mens den røde kegle står forrest blandt keglerne, vinder man shots eller andet godt til hele sin bane! Den røde kegle kommer frem med jævne mellemrum, så det er muligt at vinde shots flere gange i løbet af aftenen.

4. I kan spille ølpong og rigtig sætte gang i festen

Har I lyst til et afbræk fra bowlingen, kan I prøve nogle af de andre aktiviteter, som bowlinghallerne tilbyder. Mange haller har også airhockey-borde, arkademaskiner og ølpong-borde, hvor sidst nævnte passer rigtig godt ind i festtemaet. I kommer derfor ikke til at kede jer, for I kan lave lidt af hvert både før, under og efter party bowlingen.

5. I har kort indtil byen, når I er færdige med at bowle

Mange bowlinghaller har gode lokationer med placering inde i midtbyen, fordi det skal være nemt for kunderne at komme til i både bus og bil. For festaberne betyder det, at der som oftest er meget kort ind til byen, og det er kun en god ting, når man har fået temmelig meget alkohol indenbords men stadig er i festhumør. Så bliver det ikke nemmere at fortsætte festen, og man behøver ikke engang at ringe efter en taxi.
None

None