MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 06 aug 2018

Stilfuld fra top til tå

Der findes et utal af muligheder, når det kommer til indretning af boligen

Inde i rigtig mange banker et lille indretnings- og/eller modehjerte. Disse to skal have lov til at blomstre, når det gælder ens eget hjem, sig selv og muligvis også sine mindste børn. Det er altid en god ting at udfolde sig kreativt, og her er indretning og mode ingen undtagelse. Hvis du ikke er en af dem, der umiddelbart føler, at der banker et lille kreativt hjerte inde i brystet på dig, kan du altid læse med her. Her giver vi dig nemlig inspiration til garderoben såvel som boligindretningen.

En ordentlig garderobe

Når du skal skabe en god garderobe, er det vigtigt, at du danner dig en god base – det gælder både i forbindelse med dig selv og i forbindelse med dine mindre børn. Hvis basen er i orden, er det nemt at skabe et lækkert outfit, der passer til dig og den stil, som du gerne vil udstråle. Nogle af de ting, der skal til for at danne den gode base, er et par gode jeans, sorte bukser, en hvid T-shirt, et par sneakers, et par pænere sko og en sommersko. Der er flere ting, der kan tilføjes til basisgarderoben, men disse ting er nogle af de allermest basale, og så er det bare at bygge ovenpå. Det er nemt at finde et par gode sommersko til dig selv såvel som dine børn – uanset om det er til en dreng eller en pige. Du kan klikke her og finde et par smarte sandaler, som din søn kan rende rundt i sommeren over.

Et hjem, der passer til dig

Når du indretter dit hjem, er det utrolig vigtigt, at du indretter det således, at du nyder at være i det. Dit hjem er et af de steder, hvor du befinder dig allermest, og derfor skal der her være, akkurat som du vil have det. Der findes et utal af muligheder, når det kommer til indretning af boligen, og derfor er det bare at finde frem til den stil, der passer dig bedst. Se udvalget fra House Nordic, og find alle de ting, der mangler i dit hjem.

Følg din egen stil

I dag er der utrolig meget, der handler om at have en stilfuld garderobe og et hjem, der er mindst lige så stilfuld. Rigtig mange går i det tøj, som alle de store stilikoner går i lige nu, og mindst lige så mange indretter deres hjem efter indretningseksperternes råd. Disse trends sørger desværre for, at der kommer rigtig meget ensformighed både i forbindelse med påklædning og indretning i hjemmet. Husk, at det nogle gange er en god ting at gå imod tendenserne. Der er ingen, der siger, at du skal følge den nyeste mode, hverken når det kommer til indretning eller mode. Sørg for at følge dit hjerte, og tilføj noget personligt til både din påklædning og din boligindretning. Det har aldrig skadet nogen eller noget at være en lille smule anderledes. Udforsk din stil, og find frem til, hvad det er, du personligt selv kan lide.
None

None