MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 02 jun 2016

Stjerne-DJ inviterer til den ultimative havefest i Tivoli

Tiësto tænder DJ-pulten imorgen fredag den 3. juni kl. 22.00

Der er masser af basrytmer og energi i vente, når den verdensberømte DJ Tiësto for første gang gæster Tivoli til Fredagsrock. Tiësto har høstet flere internationale priser og remixet hits af bl.a. Katy Perry, Kanye West og Coldplay.

Den hollandske stjerne er nu klar til at servere sit imponerede bagkatalog for Tivolis gæster tilsat et ekstraordinært sceneshow.

Tiësto tænder DJ-pulten på fredag den 3. juni kl. 22.00

De begejstrede hvin vil næppe kun høres fra Rutschebanen fredag aften, når en af verdens bedste DJs indtager Plænen til Fredagsrock. Tiësto er blevet udnævnt ”The Greatest DJ Of All Time” af MixMax og #1 DJ af musikmagasinet Rolling Stone. Han har været hovednavn på de største festivaler i verden og er fast DJ på natklubben Hakkasan i Las Vegas, hvor 7000 mennesker fester hver lørdag. Stjerner som Kanye West, Katy Perry og Coldplay har nydt godt af hans sublime remixes, og i 2015 vandt han en Grammy med sit remix af John Legends All of Me. I 2015 udgav Tiësto nummeret "Chemicals" med vokal af danske Thomas Troelsen. Det gik straks i rotation på P3 og Voice. https://youtu.be/JxEiIeoet6Q?t=8 LÆS OGSÅ: "Fredagsrock for flere i 2016"

“The best night in the world”

Selv siger Tiësto, at det at lave musik handler om dele ud af sig selv, og hver gang han går på scenen, lover han ”the best night in the world” til sine fans. Tiësto kommer med et scene- og lysshow i en liga for sig, så det bliver en vild og intens aften, der venter Tivolis gæster på fredag den 3. juni. Fredagsrock afvikles i perioden fra 15. april og frem til den 23. september. Alle koncerter begynder kl. 22:00 og er gratis for Tivolis gæster. Med et Tivoli Årskort, som giver fri adgang til Tivoli, bliver prisen 12,50 kr. pr. koncert. Der er gode tilbud i barerne mellem kl. 19:00 og 20:00. Entré til Tivoli indtil kl. 20:00 koster 100 kr./højsæson 110 kr. – efter kl. 20:00 koster det 150 kr. Et Tivoli Årskort koster 300 kr. Følg Fredagsrock på Facebook, Instagram, Twitter, Tivoli TV og fredagsrock.dk.