MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 06 feb 2017

Studerende og i pengenød

Som studerende vil man også gerne ud og have et socialt liv

Det er ingen hemmelighed, at det kan være hårdt at være studerende. Der er husleje, regninger, mad, øl og uforudsete udgifter, der skal betales hver måned, og det kan ofte være svært at finde pengene til det hele. Nogen gange kunne det også være rart at tage en lille pause fra at være studerende og i stedet tage ud og rejse en lille uges tid. Som studerende vil man også gerne ud og have et socialt liv, hvor man kan tage en tur på café, i biografen eller en lille tur i byen, men de penge kan være svære at finde, når der er alt det praktiske, som man i første omgang skal betale til og have ud af verden. Og når man har betalt til alt dette, er det begrænset, hvor mange penge der er tilbage.

Tag et hurtiglån

En af mulighederne for at få lidt ekstra penge i hverdagen er ved at tage et lån. Et hurtiglån er en af de rigtig gode muligheder, da behandlingsprocessen som regel ikke varer mere end en lille time, før man står med pengene på hånden. Der er heller ikke nogen begrænsning for, hvad pengene må bruges på. Ulempen ved et lån er selvfølgelig, at pengene skal betale tilbage, og det er meget sjældent, at der ikke bliver lagt renter oveni. Derfor er dette nok ikke den første løsning, man bør ty til, og da slet ikke hvis det kun er meningen, at pengene skal bruges på fest og farver. Et hurtiglån er bedre i forbindelse med de praktiske ting, eller hvis man trænger til at komme lidt ud og rejse. Lån via hurtiglaannemt.dk.

Find et job

En af de bedre løsninger på pengeproblemerne er at anskaffe sig et job. Det er desværre bare ikke altid let at finde et job i diverse studiebyer, da en stor del af indbyggerne er studerende, som mere eller mindre alle sammen leder efter et job. Der er dog altid nogle steder, som mere eller mindre altid søger - såsom f.eks. telefonsælgere. Det er dog de færreste, der gider denne type jobs, men det er en god start, indtil man finder noget, der er mere passende til en. Hvis man er så heldig at finde et godt job, giver det en god ekstra sum penge at gøre godt med i hverdagen. Og modsat et lån er det ikke penge, som du skal betale tilbage, og du kan derfor bruge dem med god samvittighed på lige det, du vil.

Et månedligt budget

Det bør dog være en selvfølge for alle studerende, at man prøver at spare lidt. Og den bedste måde at gøre det på er ved at lave et månedligt budget. Yderligere kan man dele det op, så man har en given sum penge, man må bruge på mad, og en anden sum penge til fornøjelser som fest og hygge. (Indlægget er sponsoreret)