MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 16 aug 2016

En tablet, der er fantastisk til studiebrug

Microsoft Surface 3. Pris: 4.699 kr.

Denne tablet egner sig rigtig godt til studiebrug, og den er derfor genial for studerende, der gerne vil have kombinationen mellem tablet og bærbar. For denne tablet minder mere om en bærbar i dens styresystem fremfor en tablet. Den har dog alle tablet funktionerne, hvorfor det er en super hybrid.

Jeg har brugt Surface 3 meget under festivalsæsonen, hvor jeg ikke ville slæbe på min Macbook Pro. Den var utrolig nem at bruge og virkelig rar at skrive på, hvis man har tilkøbt sig tastaturtilbehøret, der også fungerer som cover. Når man har dette tastatur, så er den lige så rar at anvende som en bærbar. Tastaturet koster dog 1169,95 kr., hvilket ender med en samlet pris på 5.868,95 kr. Det er en lidt dyr fornøjelse for en studietablet. Jeg har dog fundet det billigere via pricerunner.
None

None

Tastaturet sidder fast via magnet, hvilket er fungerer godt. Når man stiller tabletten på bordet, så kan den stå i 3 positioner med dens udfoldede fod. Endvidere har surface 3 USB, Mini DisplayPort , micro SD kortlæser og aux indgang. Det er brugbart når man skal bruge den i studieøjemed, da man kan anvende sine USB-stik og displayport til præsentationer. Endvidere er harddisken på enten 64 eller 128 gb, hvilket gør at man kan have alle ens præsentation m.v. liggende, samtidig med film, musik osv. Jeg har prøvet at spille nogle spil på denne tablet, hvilket fungerer fint, men jeg kunne godt bruge lidt flere kræfter i tabletten til de tungere spil, der er tilgængelig i deres app butik. Endvidere kunne skærmens kvalitet godt være bedre. Sammenlignet med Apple iPad Air 2, så halter Surface 3 bagved både hvad angår ydeevne samt skærmopløsning. Denne er dog væsentlig bedre til at skrive på, hvorimod iPad’en er en konventionel tablet.
None

None

Til at starte med kan man bruge office gratis i en periode, men derefter skal man købe sig til det. Ellers er der alternativet – open office. Mit indtryk af denne tablet er en hybrid mellem bærbar og tablet. Den brilliere hverken som tablet eller bærbar, da den ikke er stærk nok til at være en bærbar, og dens styresystem fungere mere som en bærbar, hvorfor man næppe kan kalde det en tablet. Endvidere ville jeg gerne have en bedre skærmopløsning til film og spil, da det er en tablets primære funktion.
None

None

Denne fungerer dog fantastisk til studiebrug, og til studerende der ikke har råd til at købe både bærbar og tablet. Dermed kan man slå 2 fluer med et smæk med Microsoft Surface 3.