MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 27 mar 2018

Tag på en planlagt og uforglemmelig ferie

Vernazza

Er du klar til at tage på den næste dejlige rejse? Måske er det tid til at prøve noget helt vildt, som du aldrig troede, du skulle komme til? Måske er det bare tid til en rigtig daseferie, som altså også sagtens kan være det helt rigtige. Denne blog giver dig forhåbentlig en idé om, hvad du har allermest lyst til.

For når det kommer til ferier og rejser, så er der altså ikke noget rigtigt og forkert svar. Nogle er helt bidt af muligheden for at komme længst muligt væk og opleve mest muligt, mens andre bare gerne vil have en hængekøje og en bog i to uger. Vi kigger nærmere på de forskellige muligheder.

Rundrejse

Det er ekstremt populært at tage på rundrejser, og det er da heller ikke så underligt, at danskerne er blevet bidt af det. Der findes nemlig mange spændende muligheder for at komme ud og opleve verden – eller måske nærmere en lille del af den. Rundrejser kan foregå i alle lande, og de kan laves på egen hånd eller med et rejseselskab. Er man vild med at ordne alting selv, kan man selvfølgelig bruge en masse tid på at planlægge den slags. Det er et mere besværligt valg, som vil kræve en masse tid, men det kan selvfølgelig være det rigtige, hvis man bedst kan lide denne rejseform. Vælger man at rejse med et selskab, vil det hele formentlig blive en hel del lettere. Man skal ikke bekymre sig om planlægning, og man kan selv gøre ting på egen hånd, når programmet er til det. Man er således ikke totalt bundet af rejseplanerne, men man har mulighed for at hoppe med på de vogne, man ønsker. Det er særligt populært at tage på rundrejse til steder som Bali, Sri Lanka og Vietnam. Det skyldes, at det er steder med overskuelige distancer, men hvor der alligevel er meget forskelligt at se undervejs. Det er selvfølgelig også rejser, hvor man kommer til at betale nogle penge, men faktisk er det ikke så dyrt, når man tænker på, hvor meget man får for sine penge på en sådan tur. Vil du gerne på rundrejse? Se mere her.

Daseferie

Måske er det slet ikke en rundrejse, man har temperamentet til, og så er det måske en daseferie, man skal tage på. Her kan man tage tingene præcis i det tempo, man ønsker det, og man kan ligge ved stranden eller poolen, så længe man har lyst. Det kan sagtens være et rigtig godt valg at tage sådan en ferie, og faktisk er det stadig meget populært blandt mange. Særligt hvis man lever en hektisk hverdag, kan det være meget relevant at tage lidt væk fra det hele og koble fuldkommen fra i noget tid. Mangler du tøj til ferien? Se udvalg af badeshorts her.

Storbyferie

Storbyferie kan give lidt af begge dele, og derfor er denne ferieform også meget populær. Den kan i øvrigt nemt kombineres med badeferien, fordi man kan tage nogle dage i byen, hvorefter man måske bevæger sig tilbage til strandene. På den måde får man lidt med fra begge verdener.