MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 04 jul 2014

The Rolling Stones leverede en sprængfyldt energibombe

The Rolling Stones. Orange Scene, Roskilde Festival, den 3. juli 2014. Hvad de ikke havde tilbage af musikalske evner, havde de i energi.

Anmeldt af Amir Amirian.

  The Rolling Stones startede deres koncert ud med nummeret Jumpin jack flash. Igennem hele koncerten var der noglesammenspils problemer og de havde svært ved at holde en ens rytme. Charlie Watts spillede værre trommer end Ringo Starr, Keith Richards havde svært ved at spille en anstændig solo, Ron Wood var ikke altid skarp på hans guitar bends, og Mick Jagger sang ind imellem falsk. Når det er sagt, så havde de gamle drenge en glød i øjnene. De startede koncerten med en eksplosiv energi og sådan forsatte det langt inde i koncerten. Det var indlysende for alle, at de var glade for at spille på deres gamle tourscene. Mick Jagger fik ligeledes sagt på dansk: ”Hvor er det dejligt at være her! Vi er stolte over at spille på den berømte Roskilde Festival for første gang”. Igennem hele koncerten blev der snakket lidt gebrokken dansk fra hans side. Stones sluttede koncerten fantastisk stærkt med numre som

Have You Seen Your Mother, Baby, Standing in the Shadow?, Start me up, Sympathy For The Devil, Brown suger, You can't always get what you want og Satisfaction.

Jeg nød hvert et øjeblik af koncerten, og kæmpe respekt til de gamle drenge, der forsat giver den maks gas på scenen. Hvad de ikke havde tilbage af musikalske evner, havde de i energi.   4 stjerner ud af 6.