MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 03 jan 2019

Tidsfordriv i mellemtimerne

Der findes mange gode spil på internettet.

Når man er i gang med en uddannelse, vil man ofte opleve at have nogle huller i løbet af dagen, hvor der ikke er planlagt undervisning eller andre uddannelsesrelaterede aktiviteter. For det meste ligger de timer midt på dagen, og det er de færreste, som kan nå hjem for at holde pause på den tid.

Derfor er det jo smart med nogle aktiviteter, som man kan sidde på skolen og lave. Det er fantastisk med noget, som får tiden til at gå lidt hurtigere, men det kan også være rart med nogle aktiviteter, som betyder, at man kommer til at få mere fritid på et andet tidspunkt.

Gode spil og digital underholdning

Mellemtimerne kan godt være lidt irriterende. For det meste ville man ønske, at man bare havde haft fri og kunne sidde et andet sted end på skolen og have det sjovt. Men når tiden ikke er til at nå hjem, så må man sidde på skolen og få det bedste ud af det. Computeren er efterhånden blevet en fast del af skoledagen, så når du alligevel har din computer i tasken kan det være en god idé at udnytte alle de muligheder, som den gemmer på.

Først og fremmest kan du jo finde rigtig mange gode casino spil på internettet. Der er masser af tid til at prøve det hele, så prøv dig frem, og find ud af, hvad du synes er sjovest. Du kan også bruge nogle forskellige streamingtjenester til at se serier eller film. Det er også glimrende underholdning, når det bare handler om at slå tiden ihjel. Du kan selvfølgelig også bruge din computer til noget lidt mere fornuftigt som eksempelvis nyhedslæsning. Én ting er i hvert fald sikkert, og det er, at du finder timevis af underholdning på internettet.

Fornuftigt tidsfordriv

Hvis du allerede nu ved, at du ikke får tid til at lave lektier eller skrive opgaver efter skoletid, så kan du også vælge at udnytte tiden til at gøre det i mellemtimerne. Sørg for, at du har de rette bøger med i skole, så du har mulighed for at læse op på engelsk eller matematik til dagen efter. Hvis du har en gruppeopgave, som skal skrives, kan du også prøve at høre de andre gruppemedlemmer ad. Måske de også er med på at få lavet gruppeopgaven i mellemtimen, så I ikke bliver nødt til at løse den uden for skoletiden?

Du kan også bruge tiden på at hygge dig med dine klassekammerater, som jo måske har mellemtime på samme tidspunkt som du selv. Hvis der ligger en café i nærheden, kan I drikke en kop kaffe sammen. I kan også vælge at kigge lidt i butikker. Måske synes I, at det er hyggeligt at sidde på skolen og snakke sammen? Du kan også læse nogle spændende bøger. Hvis du ikke allerede er i gang med en god bog, så kan du gå en tur på biblioteket. Der finder du helt sikkert en bog, som kan få tiden til at gå lidt hurtigere.

 

None

None