MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 04 feb 2016

Tinderbox melder få billetter til torsdagen

Med navne som Rammstein, The 1975, Of Monsters and Men og The National på programmet til åbningsdagen af Tinderbox, har efterspørgslen på billetter selvsagt været stor, og Tinderbox kan derfor allerede nu melde “få billetter” til torsdagen.

Der er i øvrigt navne til torsdagsprogrammet, som endnu ikke er offentliggjort.

Vi er virkelig glade og stolte over, at billetsalget til Tinderbox 2016 går så godt. Vi er på nuværende tidspunkt langt foran salget sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, så vi kan se allerede nu, at vi kommer til at overgå vores debut. Vi var selvfølgelig godt klar over, at dagen med Rammstein og The National ville blive meget efterspurgt, men vi havde dog ikke regnet med, at vi allerede nu skulle til at melde få billetter på torsdagen. https://youtu.be/StZcUAPRRac?t=3 Vi ser det som en cadeau til programmet på Fyns og Danmarks nye store musikfestival, og vi vil arbejde stenhårdt for at alle vores gæster får endnu en fantastisk oplevelse til sommer i Tusindårsskoven. Vi har mange nye ting i ærmet, så der er masser at glæde sig til, også udover musikken. Der sælges endagsbilletter og 3-dages partout billetter til Tinderbox. Man kan også købe 3-dagesbillet til VIP-området.

Sådan spiller de offentliggjorte kunstnere:

Hovedscenerne: Torsdag: Rammstein, The National, The 1975, Of Monsters And Men, Saybia Fredag: Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Years & Years, Malk De Koijn, The Sandmen, Scarlet Pleasure Lørdag: David Guetta, Suede, Lukas Graham, Jason Derulo, Mac Miller, Minds of 99, Ukendt Kunstner MagicBox: Torsdag: Lost Frequencies, Bassjackers, TooManyLeftHands, Steve Angello Fredag: Otto Knows, Yellow Claw, Don Diablo Lørdag: Sam Feldt, AV AV AV, EDX Billetter til Tinderbox