MUSIK INTERVIEW & TRENDS

søn, 28 jun 2015

Tinderbox: Mere end bare musik

Festivalen er meget mere end musik. Stemningen er nemlig også en stor del af oplevelsen, og ofte byder de danske festivalpladser på forskellige events og oplevelser, som bidrager til den gode festivalstemning. Vores udsendte på Tinderbox har set nærmere på et par af dem

Tekst og foto: Trine Blæsild og Benny Kjølhede

Pariserhjulet

None

None

Festivaler handler også om andet en musik, Her på Tinderbox, har de for eksempel et stort pariserhjul på pladsen, så man kan komme op og få en god udsigt over pladsen. Vi spurgte tre 18-årige fyre fra 2. g på Sankt Knuds Gynmasium, hvad de synes om pariserhjulet.

Drengene har allerede gjort det til en tradition at tage en tur i hjulet hver dag.

August (tv), også kaldet Matter: "Prisen er det bedste ved hjulet, 30 kroner for en billet, og så får man tre ture, det er jo kun 10 kroner per tur."

Andreas, også kaldet Buk: "Udsigten er helt fænomenal deroppe, man kan se det hele, undtagen Magicbox."

Jonatan (th), også kaldet Manke: "Og så er sikkerheden helt  i top, som også er en stor faktor for turens oplevelse."

De glæder sig allerede til i morgen, hvor de igen skal have en tur i hjulet, som kan ses fra det meste af pladsen og skaber en flot kulisse på pladsen. Det er specielt godt at tage en tur, når der er noget god musik på blå scene, der ligger lige ved siden af hjulet.

Naked Box

None

None

”Vi holder lukket efter klokken 20, for ellers bliver det hurtigt til noget, folk gør i en brandert og fortryder dagen efter. Det er ikke så sjovt at se sig selv nøgen på en væg, hvis man ikke havde lyst,” fortæller Pia Kristensen, som er en del af Brandts Collective der står bag Naked Box-konceptet.

Naked Box er både en fotoboks og et eksperiment, som ganske enkelt handler om, at festivalgæsterne bag fotoboksens forhæng kan tage billeder af sig selv, hvor de selv bestemmer, hvor meget hud, de vil vise.

Pia Kristensen studerer Design og kultur i Kolding og er 25 år.  Ifølge det er fantastisk at være herude, folk har været så fede. Hun fortæller at de har haft helt vildt mange i gennem. Flere end de havde forventet. Folk smider mere tøj, end de måske lige havde forventet, inden de går derind. Hun siger at lige pludselig står de helt nøgne og svinger med dilleren. Der kommer også mange par og får taget Adam og Eva-billeder. Der bliver løbende hængt billeder op på wall of naked ved siden af boxen.

Man kan se billederne på Instragram under hashtagget #nakedbox eller følge @NAKED_BOX