MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 28 jun 2018

Tips til den fedeste studenterfest

Det kan godt være uoverskueligt at holde en kæmpe studenterfest, hvor I giver den max gas. men der er hjælp at hente.

Studentertiden er over os, og efter tre år med hovedet begravet i bøgerne, afleveringer og eksamener, er fest og farver velfortjent. Når huen endelig bliver sat på efter den sidste eksamen, er det tid til at fejre, at du er kommet igennem de sidste tre år. Og hvilken anden måde er mere oplagt end en studenterfest – fest og atter fest. Studenterkørsel, byture og studenterfester hos alle vennerne. Studentertiden skal nydes, og det er noget, du altid vil se tilbage på.

Derfor skal du sikkert også holde en studenterfest for venner og familie, hvor I alle kan give den max gas. Hvis du planlægger at holde en kæmpe fest, kan det godt være lidt uoverskueligt; netop fordi der sker så meget andet interessant omkring dig. At tage kontakt til et eventbureau som eksempelvis PB Action Fest og Event kan derfor fungere som en hjælpende hånd.  

Planlæg i god tid

Når det kommer til studenterfester, så er du langt fra den eneste, der skal holde fest i denne periode. Derfor kan det godt betale sig, at du forbereder dig i så god tid som muligt. Herunder bør du også få inviteret i god tid, da både venner og familie kan få invitationer fra andre. Dette leder dog til det næste spørgsmål. Skal venner og familie sammen til fest, eller skal det deles op? Dette afhænger naturligvis af, hvilken fest du gerne vil holde, og om din familie er klar på et par sjusser og en svingom på dansegulvet. Mange gange synes familien faktisk, at det er sjovt at være til fest sammen med de unge venner, der ved, hvordan man skaber en god fest.  

Hav underholdning i ærmet

Selvom dine gæster forhåbentlig kommer til at hygge sig og have det sjovt, kan det nogle gange være betryggende og en god ide at have forberedt lidt underholdning, hvis det skulle ligne, at festen er ved at falde hen. Som udgangspunkt kan du vælge noget, hvor både familie og venner kan være med. Det kunne eksempelvis være ølbowling, ølstafet eller en beerpong-turnering. Hvis du derimod gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, eller måske dine forældre gerne vil overraske dig endnu mere, kan det også være en god ide at få en til at komme og underholde – især hvis festen består af mange gæster. Kontakt eksempelvis PB Action Fest og Event, og besøg hjemmesiden her for at få inspiration til valg af underholdning, samt hvordan du får stablet den fedeste studenterfest på benene. Underholdningen kan eksempelvis være en stand-up komiker eller andet, der passer til studentens stil.  

Forevig festen

Underholdning eller ej, så vil du på lang sigt blive glad for, hvis du har en masse billeder fra din fest. Spørg eventuelt en gæst, om han eller hun vil stå for dette, eller køb nogle engangskameraer og læg dem på bordene. Det giver garanteret nogle sjove billeder, der er taget i den helt rigtige og uformelle stemning. Herefter kan du fremkalde alle billederne og lave en mappe kun med billeder fra din studentertid.