MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 15 jun 2016

Tivoli forvandles til et street-mekka

Parkour, gadefodbold, street art og m.m. på Plænen i Tivoli søndag den 19. juni

Søndag den 19. juni fra kl. 12 bliver Plænen i Tivoli omdannet til et mekka for gadeidræt. Her kan asfaltfans og nysgerrige prøve kræfter med discipliner som parkour, gadefodbold, street basket, dans, hiphop og street art. Der medvirker i alt 100 frivillige fra gadeidrætsorganisationen GAME.

Normalt holder gadeidrætsorganisationen GAME til i 29 udsatte boligområder, hvor frivillige ”playmakers” hver uge arrangerer træning i gadeidræt og streetkultur for lokale børn og unge. Søndag gøres der en undtagelse til glæde for gæsterne i Tivoli, der får et unik indblik i den stærkt voksende ungdomskultur. https://youtu.be/yceVMFt7Me4?t=2 Søndag den 19. juni rykker GAME ind på Plænen og giver Tivoli-gæster mulighed for at prøve streetkulturen på egen krop med alt fra parkour og street basket til hiphop og street art.  
None

None

Det sker i et samarbejde med Faxe Kondi, der gør en ære i, at der går sport i den både på og uden for banen. Havens gæster kan også deltage i en stribe konkurrencer og heppe fra tribunen. Reva Hagins daglige leder af GAME Streetmekka København siger;

”Vi mærker en stigende interesse for gadeidræt og det særlige, som asfalten tilbyder af frihed, fleksibilitet og fællesskab, så vi glæder os til at dele det med gæsterne i Tivoli. Faxe Kondi Street GAME i Tivoli er en stor dag for vores frivillige, fordi de kan komme ud og vise hvor fedt gadeidræt er til alle Havens gæster”

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger:

”Vi synes det er sjovt at lægge græs til at vise gæsterne i Tivoli hvorfor parkour, gadefodbold og street art i disse år bliver mere og mere populært. De mange frivillige har øvet sig i hundredvis af timer og nysgerrige får også mulighed for at prøve en række gade discipliner af”.

Program på Plænen i Tivoli

Kl.12.00: Faxe Kondi Street Game åbner med danseshow på Plænen Kl.12.15: Aktiviteterne åbner Kl.12.15: Graffiti-workshop & Basketball-workshop Kl.13.00: Shoot out på basket banen & Parkour-workshop & Danse-workshop Kl.13.30: Panna-turnering Kl.14:00: Fodbold-turnering Kl.14.30: Shoot out på basket banen Kl.15.00: Dance battle Kl.15.00: King Of The Court 1 vs 1 Basket-turnering Kl.16.00: Panna-workshop Kl.16.00: Parkour-show Kl.16.30: Basket-turnering Kl.17.00: Danse-workshop Kl.17.00: Parkour-workshop Kl.17.30: Shoot out på basket banen Kl.18.00: Wrap up