MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 20 mar 2015

TJECK Magazine etablerer Bloggerteam

Caroline Thorsfelt er sundhedsblogger og deler opskrifter og træningstips. Hun er sundhedsrealist, som tror på en sund og varieret kost og ikke BMI og slankekure.

Vi har startet et nyt projekt med en gruppe unge bloggere, der skriver inden for forskellige emneområder – der kommer ét nyt indlæg hver uge

Af: Maj Laden Nørgaard

Hvilken interesse har du? Måske er du til samfundsdebatter, er nysgerrig på at få viden inden for sundhed eller måske hverdagspsykologien i nutidens samfund? Disse stofområder kommer vores nye Bloggerteam ind på i deres indlæg. Der er et nyt indlæg fra én blogger ugentligt på vores hjemmeside. Det er naturligvis tilladt at følge flere bloggere. Vi er utrolig glade for at have indgået et samarbejde med de tre bloggere, vi har fundet ind til videre. Dog håber vi på et par stykker mere hen af vejen. Så tag godt i mod projektet. På TJECK Magazine glæder vi os til at se en masse spændende skriverier inden for de forskellige emner. Og husk man må meget gerne kommentere og deltage i diskussionerne eller ytre sine egne holdninger til indlæggene. Som udgangspunkt vil du kunne finde bloggerne her på hjemmesiden, men de vil også dukke op i vores magasin, når det udkommer. Du kan møde vores tre bloggere i denne korte præsentation:

Sundhedsblogger - Caroline Thorsfelt

Caroline Thorsfelt er sundhedsblogger og deler opskrifter og træningstips. Hun kalder sig for sundhedsrealist, som tror på tror på en sund og varieret kost, og ikke BMI og slankekure.

Blog: carolinethorsfelt.dk

Carolinethorsfelt.dk er mit frirum, det er er sted hvor jeg deler sunde opskrifter og træningstips. Jeg er en sundhedsrealist, hvilket min blog også bærer præg af, jeg tror på en sund og varieret kost, og ikke BMI og slankekure. Det er en meget personlig blog hvor jeg deler meget af mig selv, jeg skriver meget om at "elske sig selv" og accepterer sig selv for, hvordan man ser ud.  

Blogger om psykologi, videnskab og produktivitet - Christian Staal

Christian Staal læser cand.merc på Syddansk Universitet og blogger om psykologi, videnskab og produktivitet.

Blog: christianstaal.com

Jeg læser cand.merc. på Syddansk Universitet og holder foredrag for Syddansk Universitet samt Folkeuniversitetet. Her på TJECK Magazine vil jeg blandt andet fortælle historier fra det virkelige liv, men også skrive om 'tanker om at leve i det 21. århundrede. Jeg blogger både om psykologi, videnskab og produktivitet på christianstaal.com.  

Samfundsblogger - 

Tarek Ziad Hussein

None

None

Tarek Hussein blogger om samfundets store spørgsmål, herunder prøver han at placere religionens betydning.

Blog: tarek.dk

Vores samfund er i rivende udvikling og vi diskuterer hele tiden, hvordan vi ønsker at indrette vores samfund herunder hvilken rolle religionen skal spille. Terroren er kommet tættere på og det diskuteres på livet løs, hvordan vi forebygger den. Spørgsmålene er mange og svarene er desværre få. Men med denne blog vil vi forsøge at komme et skridt tættere på og afdække de udfordringer og løsninger, som vores samfund står overfor! Følg med hver uge, når der kommer nyt indlæg fra vores nye Bloggerteam.