MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 12 apr 2017

Tobias Rahim – i Danmark på lånt tid

”Jeg skrev sangen, fordi man som person med andre rødder end danske, nogle gange kan føle, at man er i Danmark på lånt tid.”

I 2016 udsendte Tobias Rahim første single i eget navn efter en tid med stor succes i reggaeton-duoen Camilo & Grande. Forsat inspireret af de varme og sydlige rytmer, udfolder Tobias Rahim nu sit personlige projekt med debut-Ep’en, der i endnu større grad dyrker budskabet i lyrikken og kunsten i musikken.

Gennem det seneste år har den reflekterende globetrotter Tobias Rahim udsendt tre singler i eget navn – senest ’Falder i’, som mange nok kender fra P3. Med debut-Ep’en kommer tre helt nye numre, herunder singlen ’Du Blænder Mig’ der er inspireret af Brasiliens farverige musikkultur. Samlet har Tobias Rahim skabt seks numre der med sine reflekterende tekster og latinamerikanske/afrikanske inspirerede produktioner, alle bevæger sig i spændingsfeltet mellem det vemodige melankolske, samfundskritiske og boblende euforiske. LYT HER Tobias Rahims debut-EP er skabt på en følelse af ansvar for at vise sig selv som et fuldt – og ikke mindst – integreret menneske. Et ønske om at bruge sine egne erfaringer til at fortælle, at et menneske med rødder i Danmark og Mellemøsten sagtens kan være fuldt integreret i både Danmark og Mellemøsten – og kan lade sig inspirere og tiltrække af det latinamerikanske/afrikanske. LÆS OGSÅ: "Tobias Rahim leverer selv idéen til ny video" Med EPens kombination af detaljeorienterede danske tekster og et sprudlende multikulturelt lydunivers, sender Tobias Rahim lytteren på jordomrejse.