MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 01 dec 2015

Træningshovedtelefoner med bluetooth

BackBeat Fit hovedtelefoner findes i lime grøn, rød og blå.

Anmeldt af: Amir Amirian

Plantronics BackBeat Fit Pris: 999 kr.
None

None

Der er rigtig lyd i disse hovedtelefoner. Lyden er skarp, balanceret, klar og veldefineret. Lyden er faktisk noget nær perfekt. Jeg mangler alene en smule bund og bas i hovedtelefonerne. Den er en smule top styret, men lyden er ret så god. Vigtigst er dog, at der ingen udfald er i forbindelsen. Jeg har ikke oplevet forbindelsesproblemer en eneste gang, hvilket er fantastisk. Det er særligt vigtigt, da man med sportshovedtelefoner er i bevægelse hele tiden, hvilket kræver en stabil bluetooth forbindelse.
None

None

      Designet på disse er pæne. Hovedtelefonerne findes i lime grøn, rød og blå. Jeg har dem i lime grøn, hvilket er ret så smart på de mørke vinter aftener. Dette gør at biler, cykelister m.m. kan se mig tydeligt, hvis du som mig løber i mørkt tøj. Endvidere medfølger der en taske, der samtidig kan anvendes som hylster til din mobil og som du kan spænde på din arm. Denne er af samme farve som hovedtelefonerne, hvilket igen gør dig synlig i trafikken. LÆS OGSÅ: "Koncentration og et ekstra boost" Hovedtelefonerne sidder fint i ørerne, men man skal lige vænne sig til dem. Til at starte med føles det som om de ikke sidder ordentligt i ørene, men dette er blot en falsk følelse. De sidder godt i og falder ikke ud når man dyrker motion. Endvidere sidder bøjlen i nakken ikke helt tæt til hovedet, men dette er mere min forfængelighed, der ønsker dette. Dette er ikke nødvendigt. Derudover kan du høre, hvad der sker omkring dig, samtidig med du hører musik. Altså lukker den ikke lyden omkring dig ud. Dette er utrolig vigtigt, hvis man løber i trafikken. Det er meget smart tænkt af Plantronics. Du skruer op og ned direkte på venstre ørekop. Her kan du også skifte sange frem og tilbage, sætte på pause og på play. Højre ørekop tager du telefonopkald på. Med andre ord behøver du ikke at tage din mobil op ad lommen. Endvidere virker SIRI på hovedtelefonerne ved at holde knappen nede på højre side. Ret fedt, hvis du vil skifte playlist under løbeturen. Endvidere er hovedtelefonerne utrolig intuitive. Det vil dog være en god idé hurtigt at læse om de forskellige funktioner. Det er dog ikke nødvendigt.
None

None

Hovedtelefonen har et stort problem. Mikrofonen! Dette kan måske lyde lidt dumt, da man ikke skal snakke i telefon når man dyrker motion. I hvert fald arbejder man ikke hårdt nok, hvis man kan gøre begge dele. Det er dog muligt, at man ind imellem må tage et opkald og der fungerer mikrofonen ikke optimalt. Jeg vil aldrig kunne tage opkald på løbetur eller på cyklen, da vinden og larmen fra trafikken går direkte ind i mikrofonerne.
None

None