MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 24 nov 2016

Tre anderledes typer fodtøj som enhver bør eje

Et par lækre støvler med lidt ekstra lir, en fed støvle som vil blive lagt mærke til.

Julen er snart over os. For nogle kommer gaverne til at vælte ind i en lind strøm, mens andre måske kun modtager et par stykker. Men fælles for os alle er, at når julen slutter, så er der januarudsalg!

Som bekendt kan der spares rigtig mange penge, hvilket mange udnytter. Alt er på tilbud, og alle de største brands er endda også. Netop derfor bruger mange også januarudsalget til at forny garderoben lidt. Vinterkollektionerne, som er nedsat, skal trods alt stadig bruges en del måneder, indtil det igen bliver forår. Denne artikel handler dog ikke om januarudsalget, eftersom der stadig er et stykke tid til. Nej, der vil i stedet blive kigget mod, hvilke typer fodtøj som enhver bør eje og hvorfor. Så kan du eventuelt bruge januar til at udvide udvalget på skohylden i gangen.

Sandalen

Vi starter i det små med sandalen. Ret essentielt til hverdagen hvor turene ned med skraldet, ud med vasketøjet og hen til postkassen er uundgåelige. Sandalen, eller klip-klappen som den hedder sig i folkemunde, er ganske enkelt ikke til at leve uden. Det ultimative stykke små-ærinde fodtøj er desuden netop blevet relanceret af h2o. Selvom sandalen stadig fungerer som samtlige efterskoleelevers førstevalg af fodtøj, så har de kreeret en mere moderne form for klip-klap, som stadig udfylder dets formål til perfektion. Tjek dem ud eller køb online her.

Hjemmeskoen

Muligvis det værste fodtøj du kan blive opdaget i at have på. Muligvis det mest kiksede fodtøj du generelt ejer. Men sandheden er, at i ethvert hjem uden gulvvarme vil hjemmeskoen være din bedste ven og dermed også dit vigtigste stykke fodtøj. Uanset om det er slippers, tøfler eller sko, så vil du, når først du begynder at bruge dem, opdage, at du ikke kan leve uden. Alt andet lige så vil du aldrig fortryde, hvis du finder dig et par. For som man siger, ”

once you go hjemmesko, you never go back

”.

Støvlen med kant

Du vil gerne skille dig ud, især når du er i byen. Men det kan være en svær balance at skille sig ud uden at se fjollet ud. Det kræver trods alt lidt mod ikke at gøre som alle andre. Derfor er det heldigt, at man kan finde et sikkert valg af fodtøj, som dog stadig ser ud af lidt ekstra. Det er svært for mænd, eftersom mændenes fodtøjsmode ikke just lægger op til at skille sig ud. Men for kvinderne er det en anden sag. Eksempelvis kan du overveje at gå lidt mod strømmen, uden at være umoderne, ved at vælge et par støvler med et mere råt look. Det lyder måske voldsomt, men i virkeligheden udgør et lækkert par støvler med lidt ekstra lir en fed støvle, som vil blive lagt mærke til. Som forslag kan Toga Pulla sko anbefales. De skiller sig generelt ud med deres markante sølvspænder. Men ved at bevare støvlen så passer de til næsten ligeså mange outfits, som de ville have gjort uden. (Artiklen er sponsoreret)