MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 04 mar 2019

Tre populære kabaler gratis på nettet

Syvkabale er måske kongen inden for kabaler, men der findes også andre sjove kabaler.

Det er nemmere end nogensinde før at komme til at spille på nettet. Det gælder, uanset hvilke slags spil, man helst vil gå i krig med. Denne artikel fokuserer på kabale, og særligt tre populære kabaler, som rigtig mange finder både sjove og nemme at komme i gang med.

Er du glad for at spille spil og lægge kabaler, så har du måske også fundet ud af, at internettet er en fantastisk platform for den slags. Selvom man måske en gang imellem gerne vil lægge kabalen på bordet, så det føles som i gamle dage, så er det altså bare virkelig også praktisk, at man så nemt som ingenting kan hive computeren eller sin iPad frem og begynde at spille. En af mulighederne er selvfølgelig altid syvkabale, som for mange er det absolut bedste, når det kommer til kabalespil. Syvkabale er måske kongen inden for kabaler, men der findes naturligvis også mange andre muligheder. Nedenfor får du i alt tre forskellige slags.

7-kabale

Vi starter dog lige med syvkabale igen, for det er nu engang det mest populære. Det er dette spil, de fleste rigtige kendere vælger, og det er der selvfølgelig en grund til. Faktisk er syvkabale ofte bare benævnt som kabale, fordi det for mange er forbundet med ordet. Mange kender selvfølgelig til reglerne i syvkabale, hvor bunken er placeret i venstre øvre hjørne. Kortene placeres så foran spilleren, så det er overskueligt. Herefter er reglerne egentlig ret simple, for det handler selvfølgelig om at få kabalen til at gå op ved at få brugt alle kortene. Det er ikke nødvendigvis så nemt som så, og det kan sagtens kræve, at man også tager nogle valg i løbet af kabalen. Der er ingen grund til at tro, at man ikke kan være en både god og dårlig spiller, for der er helt bestemt forskel.

Napoleon

Her er der tale om en langt nyere form for kabale, som har vundet mere indpas i de senere år. Det er en kabale, som foregår online, og derfor er den selvfølgelig også ideel, hvis man ønsker at spille på nettet. Det er nemlig det, Napoleon kabale er beregnet til. Det er en lidt anderledes opbygning end ved syvkable, for her findes der tre dele af kabalebordet. Her bygger man bunker op efter farve, og det kræver derfor en lidt anderledes strategi, hvis man skal lykkes. Du kan sagtens også flytte rundt med dine byggebunker, men dog kun med et enkelt kort ad gangen.

Edderkop kabale

Her er der tale om en kabaleform, som ofte er rigtig svær. Der er derfor heller ikke helt så store chancer for, at Edderkop kabalen i sidste ende går op, og man vil både skulle bruge en del dygtighed og held, hvis det skal lykkes. Også her handler det om, at man sorterer kortene helt fra konge til es efter farve. Der findes byggebunker, hvor man også kan bygge på tværs af farver. Disse er ofte nøglen til, at man i sidste ende kan få bygget sine bunker.
None

None