MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 30 mar 2016

TUE WEST på forårstour med 6-mands band i ryggen

Tue West, Jeppe Skovbakke, Jeppe Gram, Mikkel Ploug, Albert Raft, Niklas Antonsen og Mads Mouritz

Tue West har netop udsendt sit sjette studiealbum i rækken. Titlen er ”Der Er Ingen Der Venter På Os”, der på godt og ondt skildrer de seneste års begivenheder i Tue West’ liv. Singlen "Lov Mig Det" bliver spillet flittigt på P4 - og modtagelsen af det nye album har været overvældene positiv.

https://youtu.be/NNGl11M6afM?t=6 Nu er det så blevet tid til at præsentere de nye sange i en livesammenhæng. Og til forskel fra turnéen i kølvandet på opsamlingsalbummet ”En Anderledes Opsamling” i 2013, hvor Tue West drog ud med blot to musikere ved sin side, bliver denne turné anderledes bygget op, da Tue West denne gang har et 6-mands band med sig, der tæller en god blanding kreative sjæle og velkendte ansigter fra de danske jazz- og rockmiljøer. Dette orkester tager Tue Wests sange med på en energisk og varieret rejse i et både arrangeret og improvisatorisk univers. Bandet består af: Jeppe Skovbakke - bas (I Got You On Tape), Jeppe Gram - trommer (Steffen Brandt, Cecilie Norby), Mikkel Ploug - Guitar & lapsteel, Albert Raft - saxofon, Niklas Antonsen - Trombone (Efterklang), Mads Mouritz - Vokal, Guitar, Keys (Mouritz/Hørslev) Flere af disse musikere medvirker også på ”Der Er Ingen Der Venter På Os”, og dermed vil lydbilledet fra det nye album unægtelig kunne blive genskabt på elegant vis, samtidig med at klassikere fra bagkataloget vil få et helt nyt præg. LÆS OGSÅ: "Tue West er tilbage med nyt album" Tue West uddyber:

”Jeg glæder mig til at komme på landevejen med dette energiske hold af musiske personligheder. Har længe drømt om samle et stort og improvisatorisk orkester og med dette band møder den alternative musik og jazzen mit dansksprogede bagkatalog og det helt nye album. Og så er det virkelig en nydelse at spille med denne flok. De former musikken med en ro og en respekt for sangene og materialet, men er samtidig helt uforudsigelige, spontane og søgende".

Der bliver dog også tid til enkelte solo-shows undervejs.

FORÅRSTURNÉ 2016:

01.04 Klaverfabrikken, Hillerød 02.04 HeadQuarters, Aarhus 14.04 Sigurdsgade, København 15.04 Musikhuzet, Rønne 16.04 Harders, Svendborg 30.04 Stars, Vordingborg 13.05 Forbrændingen, Albertslund 14.05 Studenterhuset, Odense 21.05 Pavillonen, Grenaa