MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 07 mar 2016

Ugen Kickstarter #10 - Lumos

Cykelhjelmen fra Lumos er alt hvad du skal bruge for at færdes sikkert i trafikken

Det burde ikke være svært eller problematisk at sørge for sin basale sikkerhed som cyklist. Alligevel glemmer vi alt for tit de cykellygter, der som det eneste for alvor lader bilisterne vide, hvor man befinder sig i mørket.

Med cykelhjelmen fra Lumos bliver alt samlet i ét produkt. Dermed slipper du for at huske lygter og håndtegn, så længe du husker din hjelm. Med integrerede bremselys og lyssignaler ved sving hjælper cykelhjelmen dig med at færdes sikkert i trafikken og lader dine medtrafikkanter færdes i sikkerhed omkring dig. Udenpå ligner hjelmen fra Lumos en hver anden cykelhjelm, men vent bare til du tænder den! De røde lys bagerst på hjelmen sidder i en trekant, som i trafikken er bredt accepteret som et advarselstegn. Bremselyset aktiveres automatisk ved hjælp af det indbyggede accelerometer, som registerer små forskelle i farten og lyser op, når farten aftager. Det hvide lys forrest på hjelmen lader på samme måde forankørende billister vide, at du nærmer dig. Ved at være en integreret del af hjelmen er lysene både større, mere effektive og distinkte end traditionelle cykellygter.
None

None

Udover de nødvendige røde og hvide signallys som vi alle kender, har Lumos også fået plads til de svingsignaler, du normalt laver med hånden. Med den trådlåse betjening kan du nemt styre hjelmens signaler og på den måde hjælpe dine medtrafikkanter og dig selv.
None

None

Lumos er sidst men ikke mindst nem at oplade, og så er den fuldstændig vandafvisende.