MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 29 feb 2016

Ugens Kickstarter #9 - JamStik

JamStik er din nye, lette og trådløse guitarlærermester

JamStik 

er guitar og lærermester i ét og samme produkt. Den har specifikationer præcis som en almindelig guitar, så du nemt kan overføre, hvad du har lært til din akustiske eller elektriske guitar.

Til dig der altid har drømt om at kunne imponere ved lejrbålet eller bare jamme lidt med vennerne, er JamStik det perfekte redskab til at lære at mestre guitarspillet. JamStik er helt grundlæggende en guitarhals, som kan kobles til din smartphone via bluetooth. Med den tilhørende app kan du tage alle de guitarlektioner, du vil og samtidig indspille de kompositioner, du får lavet undervejs.
None

None

Med guitarlektionerne kommer du til at spille akkorder indenfor få minutter og måske guitar resten af livet. Når du placerer dine fingre på strengene, registrerer JamStik-appen dine bevægelser, og giver dig konstant besked om den korrekte placering. En vigtig hjælp når du pludselig mister overblikket over akkorder, rytme og tempo. JamStik kan desuden lyde som flere instrumenter. Den fungerer som en såkaldt MIDI controller, hvilket betyder, at den kan indstilles til at lyde som næsten alle de instrumenter, du kunne få brug for.