MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 05 feb 2019

Unikke vægdekorationer til dit hjem

Danmarkskort fra Minifabrikken i hvid silkemat akryl. 749,00 DKK

At dekorere sine vægge er er noget man har kendt til lige siden hulemalerierne og siden har det udviklet sig gennem århundreder, henover mosaikker, træsnit, kalkmalerier, statuer, gobelinero.sv. Men det har altid været noget der har haft betydning for mennesker.

Nu er turen så kommet til Danmarks- eller verdenskort, som er blevet en trend der findes i forskellige afskygninger. Gamle skolekort har fået nyt liv og hele vægge bliver tapetseret med kort som et alternativ til plakater eller wallstickers.
None

None

Verdenskort i valnød træ. 1.349,00 DKK Som noget helt specielt kan man nu også få kort, lavet hos Minifabrikken.nu, i smukke materialer som lys eg, valnød eller slikemat akryl. Det er tidsløst, eksklusivt og levende at se på, og bringer hygge til indretningen. Kortene er naturligvis designet og produceret på egen fabrik og der medfølger en skabelon til montering, samt stærkt dobbelt klæbende tape. Kortene er yderst dekorative og passer alle steder, lige fra stuen over børneværelser til bad og bryggers. Så find lige nøjagtig det kort, som passer til dit hjem, til dig og din personlige stil. Væk din eventyrlystne side og dekorer dine vægge med hele verden. For ganske få penge kan du også bestille nogle små stjerner i sort akryl, til at markere hvor du har haft store rejseoplevelser, hvor drømmerejsen går hen eller hvor familien bor, kun fantasien sætter grænser.
None

None