MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 18 feb 2013

Vil gerne have sex uden kondom

TJECK PÅ SEX I SAMARBEJDE MED SEXLINIEN:

 

Pige/Kvinde på 16 år fra Skanderborg Kommune:

Er en pige på 16 med kæreste. Vi har været sammen i snart 5 måneder og for nogle måneder siden tog han min mødom og han havde jo prøvet det før og alt det der. Hver gang vi skal til det, spørger han om vi ikke godt kan gøre det uden gummi, fordi han ikke kan mærke noget? Jeg er på p-piller for at være mere sikker. Hvis han nu siger, han altid har brugt gummi, kan vi så gøre det med et smil på læben eller SKAL han/vi døje med det, for jeg ville jo osse have, det er rart for ham.

 

Svar: Mange fyre kan synes, at kondom nedsætter følsomheden i deres penis. Når du tager p-piller, kan I sagtens dyrke sex uden kondom, da p-pillerne beskytter mod graviditet.

Men uden kondom er I ikke beskyttet mod sexsygdomme. Det må være op til dig, om du stoler på, at han ikke har haft ubeskyttet sex før, hvor han kan være blevet smittet med en sexsygdom.

Hvis du er nervøs for, om han kan have en sexsygdom, kan du evt. bede ham om at blive tjekket for klamydia, da det er den mest udbredte sexsygdom blandt unge. Det kræver for det meste blot en urinprøve fra ham. Hvis I dropper at bruge kondomer, vil det desuden være en god idé, at du bliver tjekket for smitte med sexsygdomme ind imellem. 

Vil du gerne vide mere om sexsygdomme, kan du blive klogere inde på

Sexlinien.dk

og

Sexsygdomme.dk

skaber endnu mere variation. God fornøjelse med det.