MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 25 feb 2015

X Factor runder 100

Fødselsdag med særlig gæsteoptræden

Når klokken slår 20.00 på fredag, runder X Factor et særdeles skarpt hjørne. Program nummer 100 går i luften. Underholdningschef Jan Lagermand Lundme lover seerne en helt særlig gæsteoptræden. Det er kun de absolut færreste underholdningsprogrammer, der når at runde 100 programmer. Men på fredag runder X Factor netop dette skarpe hjørne. ”X Factor har altid haft en helt særlig publikumsmæssig tiltrækningskraft, og det bliver man i dén grad mindet om, når man pludselig står over for at skulle producere program nummer 100.” siger Jan Lagermand Lundme.

Gæsteoptrædener med tidligere liveshow-deltagere

I anledning af jubilæet kan publikum og seerne rundt omkring i det ganske land dog se frem til en helt særlig version af X Factor. Man præsenterer en gæsteoptræden med en række af de tidligere liveshow-deltagere, som i dén grad har været med til at præge X Factor-historien gennem årene. Man vil ikke afsløre hvem, det drejer sig om - det må man tænde for fjernsynet på fredag for at se. Det drejer sig dog om nogle fantastiske gensyn, som man roligt kan glæde sig til at opleve.

X Factor samler befolkningen

Igen i år følger danskerne med i X Factor og det er selvom, at programmet kører på ottende sæson. Omkring halvanden millioner seere fulgte med i sæsonens to første liveshows, hvor der måtte siges farvel til Nanni og gruppen Finn & Rie. "Fredag efter fredag sætter rigtig mange sig ned og ser X Factor. Det er et format, som formår at samle befolkningen, og programmet bliver heftigt diskuteret på nettet, i kantinen og i hjemmene. Jeg er simpelthen så glad og stolt af vores ottende sæson af X Factor, fordi vi fortsat laver et program, som seerne er begejstrede for", fortæller Jan Lagermand Lundme og fortsætter: "Sæson 8 er helt unik især fordi, at vi har set, hvor meget talent der stadig findes i Danmark. Niveauet hos deltagerne har været ekstraordinært højt i år. Samtidig har vi tilføjet nye tiltag til det danske X Factor, som eksempelvis 5 Chair Challange. Når X Factor i ottende sæson kan samle så mange seere, kan jeg ikke ønske mig mere".