Pladen er for endimisionel og der er for langt mellem musikalske højdepunkter.

Musikanmeldelse – Guldet udebliver

”Ved du godt, hvem jeg er og hvor kendt jeg er?” spørger Gulddreng på sin nye plade. Med svensk gæstestjerne og andre småligegyldige floskler er dette sidste udspil fra hele Danmarks gyldne popstjerne en falmende fornøjelse.

Gulddreng – Farvel

Anmeldelt af: Jesper Møl Trads

Gulddreng er et fænomen, som danskerne havde brug for. Han har været med til at de danske rappere, hiphoppere og sangskrivere har oppet sig og kommet ud af deres dvale i nye retninger og musikalske veje. Bare se hvordan Kesi, Gilli og Topgunn har fornyet deres genrer efter at Gulddreng i nu flere år har gået dem på klingen. Dejlige fornyelser.

Malte Ebert har igennem Universal fået et kæmpe skub fremad og dette har han grebet. Dog forsvandt meget af dette også, da singlerne ikke længere gik nummer 1 som en selvfølge, og man valgte at trække stikket til fænomenet senere i år. Det kan også tyde på, at musikkens musikalske værdi ikke har kunne nå hurtigt nok igennem hitmaskinen, så der mangler en eller to produktioner på vejen.

Dette er også tilfældet på denne sidste udgivelse fra manden, der har overtaget Danmark, som han selv siger. Dette er der en portion af sandhed i. Pladen giver faklen videre til kunstnerne Estrad og Delahoia, ligesom Guldreng tidligere har skubbet Skinz op på toppen med nummeret ”Legende”.

Pladen er for endimisionel og der er for langt mellem musikalske højdepunkter.

2-T-anmeldelse red. 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.