Den 17. januar 2019 står norske Boy Pablo på scenen i Pumpehuset.

Norsk indie-rocker gæster Pumpehuset

Han er blevet kaldt Norges svar på Mac Demarco, og har netop udgivet ep’en Soy Pablo til stor begejstring hos anmelderne verden over. Hans seneste koncert i København var totalt udsolgt, og nu vender Boy Pablo tilbage med en koncert i Pumpehuset 17. januar.

Den 19-årige sangskriver Pablo Muñoz debuterede med projektet Boy Pablo i 2016, og fik sit internationale gennembrud med nummeret ”Everytime”, efter det gik viralt på Reddit og YouTube med over 30 millioner afspilninger. Den internationale indie-presse fulgte med, og den unge nordmand blev hurtigt blåstemplet af prominente musikmedier som Pitchfork, The FADER, Pigeon & Planes og RedBull Sound Select:
“The kind of balmy daydream music that perfectly assuages the sting of a breakup…a charming bedroom-pop roughness” – Pitchfork “There’s something special going on here” – Pigeons & Planes “Dazzling pop” – Wonderland.

Pablo er født og opvokset i Norge med chilenske forældre, og beskriver projektet som hjertefølt musik fra en ung chilener. Den nye EP Soy Pablo er en samling soul-poppede, solbeskinnede sange, med et strejf af melankoli og sårbarhed – og understreger hans førerposition i den nye generation af genreløse artister, der finder inspiration i alt fra 60’ernes sangskrivere, garagebands, hiphop og r&b. På scenen har Boy Pablo sine bedste musikalske venner med sig, og sammen har de blandt andet spillet for det norske kongehus, i norsk P3 og til Pitchfork Music Festival Paris. Torsdag 17. januar kan det danske publikum igen opleve dem i København, når de denne gang indtager Pumpehuset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.