Geo & Thomas Skov: Hva' så nu?

Nyt comedyshow med Geo & Thomas Skov

Hvad får man, når man krydser Geo med Thomas Skov? Et grænseoverskridende, vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedyshow……og netop sådan et show tager komikeren Geo og tv-personligheden Thomas Skov på Danmarksturné med i foråret 2018.

Psykolog Thomas Skov tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling i det nye og ekstremt underholdende comedy-show HVA’ SÅ NU? Mød Geo – der reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb – og hans ret morbide og vanvittige psykolog, spillet af tv-værten Thomas Skov.

”Geo plejede at være sjov. Og ha’ langt hår. Men du troede måske også, at Geo var død? Det er han ikke – han lever i bedste velgående… eller… han… lever i hvert fald!”, sådan forklarer psykolog Skov i akademiske vendinger Geos aktuelle tilstand.

Showet udspiller sig hos psykologen, hvor Geo kommer for at bearbejde sine sygdomstraumer. Sammen vender Geo og Skov på humoristisk vis livets spørgsmål om blandt andet kræft, skilsmisse, 40 års-krise, den kompenserende far-rolle, hårtab, manglende testikler (den såkaldte pung-hud) og alt derimellem. Men om psykologen gør det hele værre eller bedre, bliver op til publikum at bedømme.

I år er det fem år siden, at Geo fik konstateret kræft, og han spørger sig selv: HVA’ SÅ NU? Showet tager udgangspunkt i Geos kommende bog, der udkommer til efteråret, og som handler om livet på den anden side af cancer. Han følger således op på sin succesfulde bogudgivelse Ikk’ for sjov og efterfølgende tour Kemo & Comedy fra 2013.

Kom med, når Geo og Skov åbner dørene op til psykologklinikken og inviterer dig inden for til terapitime og comedy-kur på recept på deres landsdækkende turné fra januar til april 2018. Men husk: “Hvis du skal købe billet til det her show, skal du nok købe til et af de første på turnéen – det er ikke til at vide, hvor længe Geo er her”, påpeger psykolog Skov..

GEO & THOMAS SKOV: HVA’ SÅ NU?

Comedy Tour 2018

København, Bremen Teater – 31. januar

Kolding, Godset – 1. februar

Assens, Tobaksgården– 2. februar

Frederiksværk, Gjethuset – 3. februar

Aalborg, Skråen – 8. februar

Frederikshavn, Det Musiske Hus – 9. februar

Vejle Musikteater – 10. februar

Roskilde, Gimle – 22. februar

Odense, Magasinet – 23. februar

Aarhus, Musikhuset – 24. februar

Birkerød, MantziusLive– 1. marts

Slagelse, Musikhuset – 2. marts

Esbjerg, Musikhuset – 3. marts

Horsens Ny Teater – 8. marts

Herning, MCH Herning Kongrescenter – 9. marts

Aabenraa, Gazzværket – 10. marts Skive,

Kulturcenter Limfjord – 15. marts

Næstved, Grønnegades Kaserne – 16. marts

Helsinge, Gribskov Kultursal – 17. marts Svendborg Teater – 24. marts

Rønne, Musikhuzet  – 5. april

Nykøbing Falster Teater – 6. april

Viborg, Paletten – 7. april

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.