HCA INK er en tattoofestival med tryk på festival.

Odenses første tattoofestival nogensinde åbner om få dage

Den 17/18. august åbner HCA INK – HC Andersen Tattoo Festival i Dok5000. Det er den første internationale tattoomesse i Odense nogensinde hvor mere end 150 tatovører fra 15 forskellige lande deltager.

HCA INK – HC Andersen Tattoo Festial 2018 bliver to dage i kropkunstens navn, som aldrig er set magen til i Odense. Det er arrangørernes mål at Odense, som Danmarks tredje største by, skal kunne være vært for en international tatoveringsmesse og at HCA INK skal være en tilbagevendende begivenhed år efter år.

Til HCA INK i Dok5000 vil alle interesserede og nysgerrige kunne opleve de bedste tatovører fra ind og udland, der vil udføre deres arbejde på festivalen, hvor publikum kan komme helt tæt på og opleve tatoveringerne blive udført eller selv blive tatoveret af nogle af de bedste tatovører, der til anledningen er rejst til Odense fra alle verdenshjørner.

Tatoo odense foto Nikolai Irinov

HCA INK afholdes 17/18. august og skyder dermed HCA Festivals ugen i gang.

Det er den lokale tatovør Morten Jørgensen, Søhus Tattoo, der sammen med arrangørerne af den succesrige Prison Ink Tattoo Convention, i Fængslet, Horsens, er initiativtager til den nye tatoveringsfestival i Odense.

– Odense skal have en tattoofestival. Vi har en vis størrelse og der er mange tattooshops i byen og stor interesse for tatoveringer. Men det er vigtigt at understrege, at HCA INK ikke kun er for dem der har tatoveringer. Det er for alle nysgerrige, der gerne vil opleve hvordan tatoveringer bliver lavet og opleve det på tæt hold og blive klogere på kunstarten. Og så er det altid muligt, at få en aftale til HCA INK, hvis man bliver fristet og gerne vil tatoveres, men det er absolut ikke noget krav, siger Morten Jørgensen, der har 10 års erfaring som Morten Jørgensen

HCA INK er en tattoofestival med tryk på festival. Et stort udendørsareal ved siden af Dok5000 åbnes op med scene, hvor en række bands vil spille hver dag. Det er blandt andet lokale Fennec on Fire, Totem og Shred fra Svendborg, mens også Tainted Lady fra Kolding og Stone Cadavar fra Aarhus spiller. Derudover vil området have bar med øl og drinks og streetfoodboder fra bl.a. Burger Anarchy, Den lille Kabys og Falaflen.

Ligeledes vil lokale, professionelle grafittimalere udsmykke en stor væg i udendørsarealet i de to dage. Derudover kåres de bedste tatoveringer i 10 kategorier fra scenen inde i Dok5000.

– Som arrangør af Prison Ink i Fængslet, har vi erfaring med at skabe et festivalsmiljø, hvor man kan komme og slappe af og hygge sig hele dagen og samtidig opleve tatoveringerne blive til inde i salen. Det er noget, som der er en god synergi i, så det overfører vi til HCA INK, da vi gerne vil lave en stemning, der indbyder alle interesserede til at opleve tatoveringskunsten, siger Jakob Schultz, der er medarrangør af HCA INK og arrangør af Prison Ink.

tatoo odense plakat

HCA INK har åbent fredag d. 17. august og lørdag d. 18. August fra kl. 12 – 23 hver dag. Efter kl. 23 er der desuden afterparty for alle interesserede. Entre: 150 pr. dag eller 200 kr. for begge dag. Der kan købes billet i indgangen eller via Ticketmaster. Betaling via kreditkort, mobile pay eller kontant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.