Oprydning

man, 22 okt 2012

Energibundt vinder DM i luftguitar

I weekenden blev der på Voxhall i Århus holdt DM i luftguitar 2012. Her rendte 25-årige Kasper ”ThunderFlesh” Fresco fra København med en velfortjent sejr.

Det stank af ægte rock'n'roll, iskold øl og masser af sex da der i weekenden blev afholdt DM I luftguitar 2012 på Voxhall i Århus. Det store show blev mesterligt anført af en energisk Anders Stjernholm, der med hjælp fra et fire mand kompetent dommerpanel sidst på aftenen kunne udpege Danmarks bedste luftguitarist, 25-årige Kasper ”ThunderFlesh” Fresco fra København. At være hardcore luftguitarist kræver ikke blot mod og timing. Det handler om meget mere, og Kasper forklarer det selv således:

”Jeg føler, at alle kunne have vundet i aftes. Der var masser af kærlighed og atmosfære, men årsagen til at netop jeg rendte med sejren, må klart være min energi og evne til at bruge hele scenen. Det er for vildt at være Danmarksmester, og når jeg næste år repræsenterer Danmark ved VM i Finland tager jeg sejren endnu en gang!”.

DM i luftguitar har været afholdt de seneste 3 år og er kun vokset sig større med bl.a. delrunder på både Roskilde Festival og Aarhus Festuge. Det arrangeres af Idéfabrikken og Dansk Luftguitar. Foto: Alex Fynbo, Idéfabrikken