Oprydning

fre, 19 okt 2012

Præstens datter går solo

Julie Lindell har rejst i Danmark, Europa og USA, med sin gyldne og  gospelinspirerede stemme og hun har hun sunget med alt og alle fra Rick Astley over Cliff Richard til producere som Cutfather og Remee. Nu er Julie Lindell tilbage i Danmark og klar med sit første soloalbum: ’To whom it may concern." 13 selvkomponerede soul,- gospel- & R&B sange, som damper af nærvær, nerve og international sound.

De 13 engelsksprogede sange, har været undervejs i 5 år og er skrevet på forskellige destinationer og tidspunkter i Julie Lindells liv: ’Titlen ’To whom it may concern’ er da heller ikke helt tilfældig, fortæller hun: »Sangene er mine små ’flaskeposter’,« siger Julie Lindell og fortsætter: »Man smider dem i vandet én efter én, ét eller andet sted i verden og ønsker, at de hver især må nå frem til et helt specielt menneske, som bliver rigtigt glad for dem.« I

nspiration fra Whitney, Adele og Beyoncé

Albummet rummer alt fra svedige Beyoncé-inspirerede R&B sange til de helt store ballader, som trækker tråde til ét af Julies store forbilleder, Whitney Houston. 
»Jeg er jo i bund og grund en ’gospelpige’ - eller ’gospelmama’, om du vil -  helt ind i det inderste af min sjæl. Vokset op som præstens datter i en frikirke, hvor jeg begyndte at synge nærmest før jeg kunne snakke,« siger Julie Lindell. Albummet er skrevet og produceret og financieret af Julie Lindell selv, i samarbejde med hendes mand og faste kapelmester, Markus Lindell, og der er ikke sparet på noget: Fuld blæsersektion, 24 strygere, Craig Davids korsangere m.fl. fra  er hentet ind fra nær og fjern ligesom albummet er mixet i de legendariske Abbey Road studier i London.