Oprydning

fre, 09 sep 2011

PULS – Københavnske Superstars

PULS er et dansk boyband bestående af rapperen Neil, sangeren Micky og DJ’en Jacob. Vi mødte de tre drenge på Sankt Hans torv til en 

eftermidagssnak på café Pussy Galores.

Hvordan fandt i på navnet PULS?

Vi havde i en længere periode tænkt meget over det, men kunne ikke komme op med et godt et. Niel’s ven forslog derfor Puls, og det synes vi begge var fedt.

Hvordan mødte I hinanden?

Vi begyndte at kommenterer på hinandens musik, som vi havde lagt ud på bla. Myspace. Derefter besluttede os for at prøve at lave noget sammen, og vi fik lavet vores første nummer ’Superstar’. Efterfølgende har vi lavet en lang række andre numre bla. ’Noget af det’ som endte som nummer 2 på iTunes, og lå i top 10 i 2 uger.

Hvordan så jeres teenageværelset ud?

Niel: Der hang plakatter op af gruppen Wu-Tang Clan, og fodboldholdet Liverpool. Det var en stor drøm dengang for mig at blive professionel fodboldspiller. Micky: Jeg havde en Backstreet Boys plakat hængende på mine blå vægge.

Hvad er det fedeste en fan har gjort for jer?

Der er så mange ting at det er svært at vælge i mellem, vi har de bedste fans, men noget vi kan huske gjorde stort indtryk på os, var at efter vores koncert til Køge Festuge, skrev vi autografer, og en pige stod foran os med tårerne trillende ned ad kinderne, og rystende hænder. Vi blev meget skræmt, for det var ikke længere noget vi selv kunne styre.

Hvordan ser jeres drømmepige ud?

Det er lige meget med højde, hår eller hudfarve, men hun skal være feminin, have en god udstråling og have god humor.

Hvordan har i det med at blive sammenlignet med Nik og Jay?

I starten tog det meget hårdt på os, og vi gik meget i forsvar når vi fik det af vide, men nu har vi den holdning at det kommer an på hvordan folk mener det. Hvis det er fordi de tror at vi får lige så meget succes, så er det jo fedt, men vi er bedre end Nik og Jay. De bedste i Danmark. Vi har meget respekt for dem, men vi laver vores egen ting, og synes ikke at vi lyder som dem.

På jeres fanpage spurgte i, i mandags, om hvad jeres fans ville sige til at i stillede op i MGP, er det noget i overvejer?

Vi spurgte fordi vi ville høre hvordan vores fans ville reagere hvis vi stillede op. Vi er sikre på at det ville blive rigtig fedt, men vi er bange for at vi ville blive sat i en bås som dem der har været med i MGP, og ikke længere er fede.