Oprydning

fre, 03 aug 2012

Teenagere spiser på noma

Madfestivalen Copenhagen Cooking præsenterer igen i år ’Taste of Copenhagen’. Nogle af Danmarks og verdens ypperste Michelin-restauranter, byder på gourmetmad til spotpris. Køb billetter fra den 8. august på Billetnet.

Der venter store gourmetoplevelser, når en række af Københavns absolut bedste restauranter byder på madkunst til spotpris. Under overskriften ’Taste of Copenhagen’ inviterer restauranterne noma*, AOC, Kokkeriet, Søllerød Kro og Kiin Kiin* på gourmetmad til 425 kr. (eksklusiv vinmenu. Kan tilkøbes til samme pris). De forgangne år har ’Taste of Copenhagen’ været et stort tilløbsstykke og udsolgt på rekordtid. Billetsalget starter den 8. august kl. 10.00 på Billetnet www.billetnet.dk Bemærk at der ikke kan ringes til restauranterne for bordbestilling, og at der ikke kan købes billetter på landets posthuse. Restauranterne deltager på forskellige dage.

Copenhagen Cooking er Nordeuropas største madfestival og finder i 2012 sted for ottende gang. Copenhagen Cookings mission er at udbrede kendskabet til København som en gastronomisk destination i verdenseliten via kulinariske oplevelser af høj kvalitet.