Oprydning

man, 17 dec 2012

Vind billetter til Dropkick Murphys

Det alternative punk-rock band Dropkick Murphys er klar til at vælte Store VEGA 21. januar. Bandet gæstede Danmark tidligere i år, hvor de lagde et totalt udsolgt Store VEGA for deres fødder. Og nu er de altså klar til at gøre det igen. Dropkick Murphys har siden 1996 været at finde på den amerikanske punk-scene, og det syv mand store band har i den grad formået at skille sig ud. De henter en stor del af deres inspiration hos navne som Stiff Little Finger, The Clash og AC/DC, men har skabt deres egen, helt unikke lyd.  

Vind 2 billetter

Send blot mail til [email protected] - skriv Dropkick Murphys i emnefeltet. Oplys samtidig dit navn og adresse. Vi trækker vinder 10. januar.  

 Mere om Dropkick Murphys

Dropkick Murphys blander rå og larmende punk-rock med elementer fra den traditionelle keltiske folkemusik. Det unikke miks af stilarter og traditioner har givet bandet succes langt udover hjemlandets grænser og de er nærmest konstant på turne et sted i verden. Derfor er det også imponerende at Dropkick Murphys, siden 1998, har udgivet, ikke mindre end syv studiealbums, samt en række live albums. Især live indspilninger af deres berygtede St. Patricks Day-fester er blevet rost. Nu er bandet så på vej med deres 8. album, Signed and Sealed in Blood, der efter planen lander i butikkerne 8. januar. Så alt peger på at der også bliver spillet et par af de nye sange til koncerten 21. januar i Store VEGA. BILLETSALG: Billetlugen.dk / 70 263 267