Nicoline Steen læser på Aarhus Universitet og blogger om mode og livsstil.

Outfit: Ruskind over alt

Når jeg skriver ”ruskind over alt” mener jeg både, at det bogstaveligt talt er over alt, både i butikkerne og i mit outfit, men samtidig, at det overgår alt, når det kommer til skønhed.

Af: Nicoline Steen, blogger

Jeg synes ruskind giver det lækreste look til både tøj, sko og accessories. Godt nok er materialet ikke det mest praktiske i verden, og for det ikke skal være løgn, skal man faktisk imprægnere det op til flere gange, hvis man skal sikre sig en nogenlunde holdbarhed. Specielt når det kommer til sko, der bliver udsat for lidt af hvert.

På outfitbillederne har jeg en ruskindsjakke fra Mango på og et par Stan Smith sneakers fra Adidas, der også er i ruskind. Den grønne nederdel fra Minimum, der ligeledes ligner ruskind, er faktisk ikke lavet af ruskind, men blot i et lignende og kunstigt materiale. Normalt er jeg ikke til ”kunstige” produkter, men i det her tilfælde er det virkelig smart. Når der er tale om et stykke tøj, der sidder så tæt på kroppen som en nederdel og som hele tiden kommer i kontakt med beskidte overflader, som bussæder og bænke, så er det genialt, at det kan vaskes. Og det kan det her materiale nemlig, eftersom det er hundrede procent polyester. Ruskind er tilnærmelsesvis umuligt at rense. Hvis du er heldig kan du tage det til rens og en eventuel pletfjerning kan lykkedes, men ellers vil det ofte være så godt som umuligt og med et ikke særlig pænt resultat.

Være, hvad det være vil, så er ruskind et rigtig smukt materiale som var særdeles trendy i sommers, og om muligt, er det endnu mere her til efterår og vinter!

Se Nicolines egen blog her  og læs de øvrige indlæg fra vores Bloggerteam.

 

Ruskindsjakke fra Mango

Ruskindsjakke fra Mango

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruskindslignende nederdel fra Minimum

Ruskindslignende nederdel fra Minimum

 

 

 

 

 

 

 

 

Solbriller fra Celine

Solbriller fra Celine

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.