ADVERTORIALS

tir, 09 jun 2020

10 ting du kan give dig til, når du keder dig

Sponsoreret indhold

  1. Spil et spil. Det er altid et godt tidspunkt for et slag 500 eller en omgang Matador. Hvis ikke du har nogen at spille med, kan du også altid ligge en 7-kabale, spille Cancy Chrush eller benytte dig af en online comeon casino bonuskode.
  1. Bag en kage eller noget brød. Hvem elsker ikke hjemmebagte kager eller et lunt franskbrød? Det er både hyggeligt at bage og endnu hyggeligere at spise det, når det er færdigt. 
  1. Sorter i dit tøjskab. Det er ikke mange tøjskabe, som ikke indimellem kan trænge til en ordentlig oprydning. Få ryddet ud i gemmerne og få sendt det, du ikke bruger, til genbrug. Det gode ved en oprydning er at der bagefter er god plads til nyt. 
  1. Gør rent – også i skuffer og skabe. De fleste har er par skuffer og skabe, som virkelig godt kunne trænge til en kærlig hånd. Så hvorfor ikke udnyttet tiden, og få gjort godt rent i alle hjemmets kroge? Det er så dejligt bagefter.
  1. Dyrk motion. Det er aldrig for sent at begynde og dyrke motion. Det kan være en tur i svømmehallen, en cykel- eller løbetur, eller bare en god lang gåtur i den friske luft. 
  1. Hjemmebiograf. Er vejret dårligt – så er hjemmebiograf top-hyggeligt. Der er også gode fordele, såsom at du helt selv vælger hvilke film som skal på programmet. Pop popcorn, fyld et stort glas med sodavand og hent en stor pose bland-selvslik – så er du klar til en aften i hjemmebio!
  1. Ring til nogen du kender. Der er med garanti én, som du tænker du nok snart ”bør ringe til”. Hvorfor ikke gøre det nu? Mormor eller onkel Hans, bliver med al sandsynlighed rigtig glad for at du ringer – og inden du ser dig om, er der gået en time.
  1. Læs en bog. Mon ikke du har en god bog på reolen, som du ikke har læst endnu – eller som sagtens kan læses engang til? Der findes intet bedre end at fordybe sig i en god bog. 
  1. Lav lækker mad. Det er ikke altid, at der er god tid til at lave de store måltider. Men, når der endelig er. Så er det måske nu, du skal kaste dig ud i en hjemmelavet marrokansk gryderet eller en omgang Ossobuco?
  1. 10.Lyt til podcast. Der er et utal af podcast man kan finde og lytte til. Du kan selv vælge om det skal være sjovt, true crime, lærerigt eller noget helt andet.