ADVERTORIALS

tir, 02 okt 2018

5 alternative karrieremuligheder

Her er 5 forslag til en alternativ uddannelse.

Der er utroligt mange forskellige måder at beskæftige sig på, men det kan være svært at tænke ud af boksen i et samfund, hvor rigtig mange uden rigtigt at tænke over det vælger at tage på universitetet og kaster sig over de gængse professioner. Derfor får du her et bud på 5 forskellige karrieremuligheder, som er lidt ud over det sædvanlige.

Egyptolog

Er du fascineret af det gamle Egypten og deres utroligt veludviklede samfund? Så skal du læse egyptologi, hvorved du kan uddanne dig til egyptolog. Så kan du for eksempel få job på et museum med egyptiske fund, eller du kan komme til at hjælpe til ved udgravninger. Du kan naturligvis også sprede din viden ved at holde foredrag eller skrive bøger.

Zoneterapeut

Der er rigtig mange, der gerne vil være læger og sygeplejersker, men de mere alternative behandlingsformer er ikke nær så eftertragtede. Der er imidlertid masser af forskellige uddannelser at kaste sig over, og du kan altså for eksempel vælge at blive zoneterapeut, hvorved du lærer at påvirke ét sted på kroppen igennem trykbehandlinger på et andet sted.

Guldsmed

Er du begejstret for smukke smykker og fine metaller? Så skal du måske være guldsmed. På aktivguld.dk kan du få et lille indblik i faget, og derudover henvender siden sig også til dig, der allerede er i netop denne branche. Det er efterhånden temmelig niche at være guldsmed, men er man god til det, kan man sagtens gøre karriere inden for det, for folk bliver sandsynligvis ved med at købe smykker.

Sanglærer

Er du glad for sang og er dygtig til det, kan du også gøre karriere ud af at være sanglærer. Således skal du videregive dine færdigheder til andre sangfugle, og det kan både være børn og voksne. For at kvalificere dig til at være netop sanglærer, skal du naturligvis gerne kunne synge, og derudover skal du være ekstremt skarp på kroppens påvirkning af stemmen i forhold til eksempelvis åndedrætsøvelser.

Pilot

Det er de færreste, der kan sige sig fri fra at være fascinerede af vores evne til at flyve og på den måde fragte os selv over både bjerge, skove og åbent hav. Er du mere end almindeligt glad for at flyve, kan du overveje at blive pilot. Der er umiskendeligt nogle meget strenge krav for at blive netop pilot, men er du fascineret af tanken om at flyve et fly, er det værd at undersøge nærmere.
None

None