ADVERTORIALS

søn, 27 okt 2019

5 gode grunde til at anskaffe sig en dildo

Sponsoreret indhold

Er du i tvivl om, om det er noget for dig at have en dildo, skal du læse med her. Her kommer vi nemlig med fem gode grunde til, hvorfor du skal anskaffe dig en dildo.  Overvejer du at anskaffe dig en dildo, men er du i tvivl om, om det er noget for dig? Så kan du læse med her. Her giver vi dig nemlig fem gode grunde til, at du skal anskaffe dig en dildo. Har du allerede en dildo, vil du helt sikkert kunne komme på mange flere.  Der er mange steder, hvor du kan købe dildoer. Et af de steder, der er værd for dig at undersøge, er dildo-priser.dk. Se deres store udvalg her. 

Du styrer selv tempoet med en dildo

Når du bruger en dildo, har du 100 % mulighed for selv at styre tempoet. Du kan derfor sætte det op og ned, alt efter hvad du godt kan lide. Når du er sammen med en partner, vil det ofte være ham, der styrer, hvor hurtigt det skal gå. Du kan selvfølgelig give instruktioner, men der er også noget meget tilfredsstillende ved selv at kunne sætte farten op og ned. 

Mulighed for at udforske dig selv

Med en dildo kan du udforske dig selv på en måde, som du ikke ellers har mulighed for. Det kan hjælpe dig til at finde ud af, hvilke stillinger der vil være gode for dig, når du er sammen med en partner. Du kan prøve at støde dildoen op i dig selv på forskellige måder. Du kan prøve at støde den opad, nedad eller tviste den for at prøve forskellige ting af. 

Brug den sammen med en partner

Du behøver ikke kun at bruge en dildo, når du er alene. Du kan også bruge den sammen med en partner. Det kan være meget frækt, at det er din partner, der styrer dildoen. Det giver for eksempel mulighed for penetration, selvom I er to piger, der er sammen.  Du kan også bruge dildoen sammen med en mand. Det kan for eksempel give mulighed for dobbeltpenetration. 

Hav sex, når du har lyst

Med en dildo har du mulighed for at have sex, når du har lyst. Hvis du ikke har en kæreste, eller din kæreste ikke har lyst til sex en aften, kan du altså tage sagen i egen hånd med en dildo. Dermed behøver du ikke at gå slukøret i seng. 

Mulighed for forskellige overflader

Dildoer udføres på mange forskellige måder, og det er derfor muligt at få dem med mange forskellige overflader. Det kan være med riller, knopper eller bølger. Det er med til at give en helt anden fornemmelse for dig og kan derfor også være et rart supplement til dit sexliv.  Der er altså masser af gode grunde til, at du skal anskaffe dig en dildo. Det kan give dig mange timers fornøjelse og samtidig hjælpe dig til at lære din krop bedre at kende.